Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#02683648 #154 üzenetére
Hányszor írjam még le, hogy mi volt az eredeti kérdés, amire reagáltam? Nyilván azokat a különbségeket írtam le, amik miatt én nem használnék IPhone -t.
A "kettőötvenezés" arra irányult, hogy ha ennyi pénzt kiadok egy hordozható számítógépért, akkor nem szeretnék még egyet vásárolni azért, hogy az elsőt teljes értékűen használhassam. Az Androidos eszközökhöz nincs szükség PC -s programra. Lassan két éves a telóm, de eddig csak egyszer használtam hozzá PC -s programot (rootoláshoz, ami ugyebár szintén nem az átlag felhasználók céljaihoz kellett). Nem kell iTunes -hoz hasonló hókuszpókusz.
-
törölt tag
Mint írtam, én csak arra a kérdésre válaszoltam, hogy "Mit tud egy Androidos teló, amit egy iPhone nem?" A reakció borítékolható volt, ahogyan azt már előttem leírták: "Azokra a funkciókra nincs is szükség", meg "ezek csak a kockáknak fontosak". Lehet, de ettől még az iPhone buta, mint a főd egy Androidos flagship -hez képest. Persze, Facebookozáshoz elég. Kettőötvenért.
-
törölt tag
Ennek a kis hírnek a kommentjeiben kapásból összefutottunk legalább ketten, akik ismerjük az automatizálásban rejlő lehetőségeket. Arról nem tehetek, hogy a userek többsége nem lát tovább a Facebook -nál. Aki nem tudja, hogy milyen lehet a "minden", annak persze, hogy egy iPhone "mindent" tud. Pontosan nekik találja ki az Apple az olyan maszlagokat, mint pl. a "retina kijelző".
-
törölt tag
válasz
<Adamsky> #128 üzenetére
Hmmm... Nálam is hasonló a helyzet automatizálás téren, csak nem Tasker -rel, hanem E-Robot -tal. A legalapvetőbb alkalmazásom. Nem váltok újabb Android verzióra (most 4.4.2 -t használok), amíg nincs meg a teljes kompatibilitás. Ezek szerint iPhone -on Linux shellparancsok sem futtathatók automatizáltan?
-
törölt tag
válasz
alkatraz3000 #119 üzenetére
írtam már korábban.
-
törölt tag
Ezek nem telók, hanem olyan számítógépek, amikkel telefonálni is lehet. De, ha a teljes értékű használatukhoz kell egy számítógép is, akkor egy periféria szintjére degradálódig a többszázezres mobil számítógép. Ez számomra elfogadhatatlan pazarlás. Egy számítógép képességeinek határát a hardver képességei jelentsék, ne az OS korlátozásai!
-
törölt tag
Ezzel teljesen egyetértek. Arra "kaptam fel a fejem", hogy mit tud az Android, amit egy iPhone nem. Sokmindent. Leginkább szabványos adatkommunikációt különböző platformok között. Az iPhone optimalizáltságbeli előnyét elismerem, és amit tud, azt jól tudja. Csak, amit tud, az nekem kevés.
-
törölt tag
válasz
alkatraz3000 #101 üzenetére
Nem vagyok tini, de ragaszkodom a saját csengőhangomhoz, amit évek óta használok (Iron Maiden: The Number Of The Beast, némi erősítéssel az elején levő szövegben).
Az angol nem az erősségem, de ez nem tűnik egyszerűnek. Jól értem, hogy PC nélkül csak a mikrofonon keresztül tudnám importálni a hangot?
-
törölt tag
válasz
alkatraz3000 #97 üzenetére
Hát itt a bibi! Kalap pénzért veszek egy olyan hardvert, ami egy PC -nek is elég lenne, de az OS korlátozásai miatt még egy PC is kell ahhoz, hogy teljes értékűen használhassam? Sztem ez megfelelő válasz arra, hogy mit tud az Android, amit egy iPhone nem. Nem kell hozzá PC, anélkül is teljes értékűen használható.
-
törölt tag
válasz
alkatraz3000 #93 üzenetére
Ezt értem. De min fut az iTunes? Hogyan érem el a telón az iTunes kezelőfelületét, hogy kiválasszam azt a bizonyos részletet?
-
törölt tag
válasz
alkatraz3000 #74 üzenetére
Leírnád ezt a metódust? Totál nem vagyok képben. Min fut az iTunes? Felhőben, amit webes felületen érek el a telón, aztán oda feltöltöm a csengőhangot a nemtudomhonnan (talán külső adathordozóról, amit nem tudom, hogyan csatlakoztatok), majd a felhőből, az iTunes -on keresztül visszatöltök a telóra? Vagy, ehhez még kell egy PC is, hogy az iTunes -ba kerüljön a csengőhang?
-
törölt tag
válasz
alkatraz3000 #39 üzenetére
Pl. szabványos adathordozó (értsd: nem IOS specifikus pendrive, mikro SD+olvasó, háttértár) csatlakoztatása általános adatátvitel (értsd: nem csak médiatartalmak) céljából.
Szabványos szerverek (értsd: különböző platformok között is működő, mint pl. FTP, Web, Torrent, stb.) futtatása adatátvitel céljából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest