- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
kovbandi82 #152 üzenetére
Csak a Mac-es topikokba járok, máshova nem.
De az iPhone-os szakmai nem vészes szerintem, nagy ritkán benézek ha valamiért utána kell néznem, eddig úgy láttam hogy elvannak köpködés nélkül.
Szerintem teljesen alaptalan az állításod. Van egy hangos kisebbség aki arra veri magát hogy iPhone-t használ - de kérdem én, Samsung, LG és Xiaomi készülékeknél nincs meg ugyanez? Magamról és a környezetemről (haverok közül szinte mindenkinek iPhone van, nővéreméknél is - és ők azért enyhén tanultabbak nálunk) tudom hogy nem vagizni veszik, hanem azért mert ezt a rendszert szokták meg, az iMessage beleépült a mindennapjaikba, etc etc. Csak Józsika Jelölj és ájfónproli társai alapján nem lehet kollektíve általánosítani mindenkire! Ha azoknál két idegvégződés máshogy lenne, S7-el osztanák ugyanezt az észt...
Azok (nem mondok neveket, aki akarja magáraérti) akik itt köpködik az iPhone-t ugyanazt a végletet képviselik a droidos oldalon mint akiket ők utálnak az almás oldalon. Én így gondolom, és ezért tartom röhögnivalónak azt ami itt megy.
Mobilnetet én nem pazarolnék ilyenekre amúgy, csinálja meg a mekibe' vagy otthon 'szt kész. Én se OTA-zok mobilnetről.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
kovbandi82 #148 üzenetére
Mondom én, nailed it.
macOS sokkal jobb, az iOS-t én se szeretem amúgy, a GUI nem jön be. De ezt a tenyérbemászósan cringeworthy hiszti se amit letoltok az iPhone-ok ellen... senki se tart fegyvert a fejetekhez hogy szeressétek, de legalább ne ezt a sztereotíp általánosító szart nyomassátok már. Tudod, EU, civilizált viselkedés és társai...
Amúgy nincs privát mobilnetem, a munkahelyi kártyámról kapom. És nem futok ki abból a gigából.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
kovbandi82 #146 üzenetére
Kedves vagy, de androidos készüléket használok amit nem tervezek iOS-esre lecserélni.
De látom betalált, pont annyira amennyire gondoltam.
-
törölt tag
válasz
kovbandi82 #131 üzenetére
Akkor vedd úgy, hogy volt egy ilyen tapasztalatod, én tényleg szimplán szeretem az alma cuccokat, az én igényeimnek jobban megfelel az OSX és az iOS, mint a többi rendszer. Sok olyan ismerősöm van, akiket szimplán nem érdekelnek ilyen hadakozások, out of the box használják a kütyüket, amikor meg elavulnak, csere - szerintem ez a normális amúgy, nem kell ebből kvázi vallási kérdést csinálni.
-
törölt tag
válasz
kovbandi82 #124 üzenetére
Próbálj meg abból kiindulni, hogy sok olyan user van, aki "sz@randroid" nélkül mondja, hogy a jó az iPhone, meglátod, mennyire kinyílik a világ. Ezt halálkomolyan írom.
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
kovbandi82 #124 üzenetére
De analfabéták minden fronton vannak. Neked is leírom, hogy lehet akármilyen egyedi csengohangot berakni, gép sem kell hozza. Write only mód?
Engem meg bármelyik ismerősöm hívogat, holott 7 eve iphoneos vagyok, de értek a droidhoz is, és meg tudok csinálni mindent, ami fizikailag amúgy jo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged