Új hozzászólás Aktív témák
-
kovbandi82
őstag
Csak segítettem már Neki, kétségbe esett. Céges Vpn-ről akart frissíteni, nem jött össze. Csóri a tipikus szolgáltatói részletre vett telós, és vagy 18 hónap hátravan Neki, szóval leizzadt. Nem a platform volt a lényeg, hanem a gesztus, meg amúgy is mindenki hozzám jön bent az ilyen olyan dolgaival, igaz idáig csak droiddal. És nem néztem, hogy a megákkal pörög le a netkeretem, megoldottuk.
Az Iphone szakmai szakmai topicban nincs is, az egyéb teszteknél keresgess. Sajna a nincs B20, az O+3 olcsóbb, meg hogy Iphone copy nagyjából mindenhol elhangzik. Eléggé lehangoló és unalmas már, főleg hogy sokszor alapja sincs. Ha lesz idős nézz szét -
kovbandi82
őstag
Azért ne sajnáljuk az ellentábort, gondolom jársz másik topicokba is, sajna nem alaptalan az állításom, de offolom a témát (egyenlőre)
Maga a Mac mint rendszer és eszköz a felhasználói szokásaimhoz drága. Lényegében a notin csak filmet nézek.
Privát mobilnetem 9 giga, és Vodásként B20 nélküli telón lövöm el. Most pl 2 giga ment el egyik nap, mert benyelte a kollega a 6s-en az OTA hibát. De az Android buherátor kollégája leszedte az Itunest meg a 2 gigányi egyéb cuccot. Most hónap végén vehetem a kiegészítő csomagotViszont azóta nem baszogat a B20 nélküli kínai telefonommal...mert Neki ugye Iphoneja van....
-
kovbandi82
őstag
Betalált mert a lenéző dumákat nem igazán csípázom, főleg mert ezeket elsősorban olyanok mondogatják, akik a törlesztés miatt a belassított 500 megás mobilnetről próbálnak böngészni, mert sajna nagyobb netcsomagra nem telik már. Ettől függetlenül soha nem mondom azt, hogy nem jön el az az idő, amikor megint bepróbálkozok az IOS-el, de jelenleg az Air2-n szerzett negatív tapasztalataim miatt kb. az IOS12 körül gondolkozok. A MacOS-ről meg mivel nincs tapasztalatom, rosszat nem írhatok, biztos fasza lehet.
-
kovbandi82
őstag
Te biztos sokra vitted
Tipikus Iphones duma, akinek Iphoneja van az vitte valamire, nah ez a szánalmas.
Mellesleg a munkahelyen a telefonnal szoktam fényképezni, és eléggé probléma lenne, ha nem tudom símán adatkábellel átvinni a képeket akármelyik gépre anélkül, hogy az Itunest fel kellene telepíteni. Szval speciel ezért is szeretem a droidot.
Jah, és nem vittem semmire, Nekem és a feleségemnek is azok vételekor 100k feletti telefonunk van, a tabrol meg a notiról nem is beszélve, és nem részletre vettem vagy szolgáltatói rabigára egyiket se. Szval a szánalmas lekicsinylő dumádat akár be is fejezheted, mert attól, hogy nem egy megrágott almát szorongatok, attól elhiheted vagyok valaki.
És mielőtt megkérdeznéd, volt almás eszköz itthon, az Iphone 5 anno fél év után lett lecserélve, az Ipad Air2 1 hét után. Fura volt a zártság, mint ha börtönben lettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest