- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Kb ugyan az. Kicsit többen tudják. De nem is akartam felhozni a doridosokat ellenpéldának. Egyszerűen ez nem lehet megoldás (se a root, se a jailbreak). Vagy van egy feature, vagy nincs. Az, hogy buherával megoldható az nem elfogadható megoldás. De egyébként semmi bajom az IOS-sel, teszi a dolgát. az, hogy nem tökéletes? Az android se az. Nagy boldogságot jelent nekem az iOS mert menyasszonyom mióta használja egyszer (konkrétan egyszer) jött oda a telefonjával hozzám, hogy segítsek. A többi magától értetődően működik. Nem használnám, de ez nekem is jó. Le van a gond. "Ezt állítsd be", "ezt töltsd le", "mé nem működik" Ilyen nincs. Kivette a dobozból és működik, majdnem két éve.
-
.LnB
titán
Ha az átlag iPhone felhasználónak azt mondod, hogy "jailbreak" akkor furán fog rád nézni, hogy miért akarsz te betörni egy börtönbe. (feltéve, hogy kicsit tud angolul)
Most komolyan, szerinted az iPhone-ok hány százaléka van jailbreakelve? 0,000001?
Egy jó iPhone user, nem akar ilyen dolgokat, neki az jó ami van. Ha meg megtudja, hogy mondjuk az android tud "ilyet, meg ilyet és az övé nem" akkor az a dolgot egyszerűen feleslegesnek titulálja. Amikor meg az Apple még is beleteszi új feature-ként, akkor azt az Apple találta fel.
-
.LnB
titán
Már oviba? Akkor te jóval korábban érő típus voltál mint én.
De nem, itt arról van szó, hogy két azonok méretű kijelzővel rendelkező telefon tényleges dimenziói mennyire eltérnek egymástól. És még csak nem is az aksi miatt. Megmagyarázhatatlan az iPhone 6S+ mérete.
(#53) Brett001 Csak, hogy ez nem magyarázat, nem lehet ezt felhozni az Android védelmében. Egyszerűen az Apple ezt jobban csinálja, nincs mit tenni. Nem mint ha lenne bármi lemaradása a főbb androidos telefonoknak a mindennapi használat során. Na meg aztán hol tud az Apple olyan egyedi feature mint a füstöt és lángot kibocsájtó telefon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged