- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Érdekes, hogy míg a sajtó, a nép alapvetően elégedetlen az új telókkal (vagy csak az újítást keveslik), mégis viszik, mint a cukrot.
Nem úgy látom: [link]
Alapvetően elégedettek, 1-2 esetet kivéve, na meg persze a jack miatt kapja az ívet, de az azért jogos is, bár szvsz nem deal breaker.
-
joey04
titán
Az iPhone 7 és iPhone 7 Plus péntektől lesz megvásárolható, már amennyiben nem a dupla kamerával szerelt, nagyobbik változatra vágyunk, vagy az alapmodell jet black színvariánsára.
Vagyis az Apple-nél akik a sorban állok biztos nem kapnak semmilyen Plus modellt a rajton. Szóval igazából csak a kicsi lesz megvásárolható, a Plust csak az előrendelők kapják meg.
2: pedig a 6 óta szerintem pont rondák
16: lol inkább csendben maradtál volna.
21 (és 6): hülyeség, a matt feketén is látszik, hogy új készülék.
39: ahogy olvastam a kommentet már vigyorogtam és jön is a bullshit áradat onnantól az 5. kommentben.
46: he? amúgy jövőre lehet az lesz és szerintem a samu fogja adni, bár van más lehetőség. btw te biztos jobban tudod és a vezetéseddel sikeresebb lenne a samu, mert gondolom te eddig sem adtál volna el semmit az almának.
49: az már megtörtént a 44-ben.
77: igen, már az elején mondták, hogy nem lesz elég a rajtra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged