Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
Nálam az alma csak a zártság és az ár miatt nem téma. Anno volt egy 3GS-em évekkel ezelőtt, hamar túladtam rajta.
Viszont kinézetre mindig tetszettek, a 4-től kezdve egészen mostanáig. Kipróbálnám ezt a hetest néhány hétig, de az ára nekem egészen egyszerűen megengedhetetlen. Már 30 ezret is izzadva adok ki egy készülékért, mert sajnos 2 hónapja nincs munkahelyemDe most jött meg a fa hátlapos DOOGEE F3 Pro-m, ami már kielégíti a külső iránti igényemet és ezzel elleszek 1-2 évig vígan
Volt még Lumia-m is, az tetszett, de mikor a kezembe került hónapokkal később egy droid, meglepődtem, mennyire hiányzott már az a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen autót vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest