- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
#79335424 #31 üzenetére
Így van. Ahogy írtam is, (#18), most már kell, ide vele, azonnal. Elsőre rosszul értelmeztem az apple marketingjét, tehát "rosszul fogtam"... az adást, de most már birtokolni akarom.
Legalább most már lehet nagyképernyős 3GS-emSzerk: most látom, imáim meghalltatásra találtak. Az Honor 8-ból van metálkék (bár kicsit lilás beütésű). [link]
Igaz, elég iphone-os a dizájn, de ez legyen a legnagyobb baja. Szép. -
BiP
nagyúr
Alapból nem lepődnék meg.
Az utóbbi évek egyre fokozódó csalódása miatt csodálkozom, hogy ennek _ellenére_ viszik, mint a cukrot. (és egyre jobban).(#14) Teo.: Valóban. Akkor viszont ide vele azonnal!!!
(#12) stevve: Aki új iphone-t vesz, azt nem érdeklik a spec-ek. Menjen, legyen gyors, és kész.
Ezt viszont tudja.
Meg mondjuk tényleg csalóka is lenne. Mert az apple nem tudom, hogy csinálja, de 2 magból olyan tempót présel ki, amit más nem. De a 2 mag nem mutat jól a papíron, ezért inkább nem is erőltetik.
Benchmark meg szintén csalóka a HD felbontás miatt. -
BiP
nagyúr
Érdekes, hogy míg a sajtó, a nép alapvetően elégedetlen az új telókkal (vagy csak az újítást keveslik), mégis viszik, mint a cukrot.
És most trollkodás nélkül: tök jó, hogy van új szín, de én azt hittem, ez a zongoralakk már 5-7éve lecsengett. (vagy csak monitoroknál, tévéknél? Telefonoknál meg újra divatba jön?)
Vagy ez ilyen Iphone 3G retró dolog?
Mattban egyébként sokkal jobban néznek ki a telók. De ez csak egyéni vélemény.Vagy esetleg metál sötétkék (kizárólag fémből). Ez a nagy álmom.
(#9) bebuci: Igaz, azt is sorolhattam volna. A fekete bmw-ből is pár éve már a matt a menő.
(#10) kovsol: Pedig sokan ezért vesznek.
Meg merem kockáztatni, hogy sokan ezért várnak designfrissítést az Apple-től minden új telefonnál, hogy látszódjon, hogy a tulajának a legújabb van.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged