- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Nem ismerem a használati szokásaidat. Nekem nem sűrűn kell Windows-hoz nyúlnom... csak egy XP van fent a kreszoktató miatt meg egy Windows 10 az Xbox app miatt Parallels-ben, de talán ha havonta egyszer használom ezeket.
Automator-ban van rengeteg scriptem, appból is megvan minden amit használok, nem érzem szükségét arra hogy Windows-t használjak... no nem mintha problémám lenne azzal (az UI nem tetszik meg még kevés dolog van átvive Modern-re de ezek ugye javulnak, az Anniversary update is sokat csiszolt), 3-4 év után még lehet váltok is arra ha a notigyártók észreveszik magukat és képesek lesznek normális trackpadet használni a gépeikben.
Az iOS nekem... nem azt mondom hogy buta alapjáraton, iOS 9-et JB nélkül használtam több mint fél évig és tudott mindent ami nekem kell, de vizuálisan nagyon nem gyerebe. Lecserélhetem az ikonokat (csak ugye várni kell hogy valaki feltörje a rendszert hozzá), de attól még nem tudom átformálni a többit... Androidon nagyobb szabadságom van ilyen téren, a CM Themer nagyon jól működik, de alapvetőleg sokkal jobban bejön a Material Design nekem.
Mondjuk az más kérdés hogy proceed with szopóálarc ROM-olni, főleg ha az ember használ egy rakás Xposed modult... de ennyit megér nekem. iOS-t is soft brickeltem már régebben, nem kihívás.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
kovbandi82 #152 üzenetére
Csak a Mac-es topikokba járok, máshova nem.
De az iPhone-os szakmai nem vészes szerintem, nagy ritkán benézek ha valamiért utána kell néznem, eddig úgy láttam hogy elvannak köpködés nélkül.
Szerintem teljesen alaptalan az állításod. Van egy hangos kisebbség aki arra veri magát hogy iPhone-t használ - de kérdem én, Samsung, LG és Xiaomi készülékeknél nincs meg ugyanez? Magamról és a környezetemről (haverok közül szinte mindenkinek iPhone van, nővéreméknél is - és ők azért enyhén tanultabbak nálunk) tudom hogy nem vagizni veszik, hanem azért mert ezt a rendszert szokták meg, az iMessage beleépült a mindennapjaikba, etc etc. Csak Józsika Jelölj és ájfónproli társai alapján nem lehet kollektíve általánosítani mindenkire! Ha azoknál két idegvégződés máshogy lenne, S7-el osztanák ugyanezt az észt...
Azok (nem mondok neveket, aki akarja magáraérti) akik itt köpködik az iPhone-t ugyanazt a végletet képviselik a droidos oldalon mint akiket ők utálnak az almás oldalon. Én így gondolom, és ezért tartom röhögnivalónak azt ami itt megy.
Mobilnetet én nem pazarolnék ilyenekre amúgy, csinálja meg a mekibe' vagy otthon 'szt kész. Én se OTA-zok mobilnetről.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
kovbandi82 #148 üzenetére
Mondom én, nailed it.
macOS sokkal jobb, az iOS-t én se szeretem amúgy, a GUI nem jön be. De ezt a tenyérbemászósan cringeworthy hiszti se amit letoltok az iPhone-ok ellen... senki se tart fegyvert a fejetekhez hogy szeressétek, de legalább ne ezt a sztereotíp általánosító szart nyomassátok már. Tudod, EU, civilizált viselkedés és társai...
Amúgy nincs privát mobilnetem, a munkahelyi kártyámról kapom. És nem futok ki abból a gigából.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
kovbandi82 #146 üzenetére
Kedves vagy, de androidos készüléket használok amit nem tervezek iOS-esre lecserélni.
De látom betalált, pont annyira amennyire gondoltam.
-
tDr1v3r
veterán
Ezen a jet blacken jobban ragad a dbrand skin legalább.
Nekem a matt fekete tetszik, ez tényleg az a design amivel már a 6-nak is ki kellett volna jönnie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest