- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#79335424 #142 üzenetére
Jó de a csak fészbúkozásra veszi és a mittomén milyen szervereket akar futtatni rajta között van egy elég széles kontinuum (nem a MS cucca
) és a droid vmint az ios userek nagy része is itt helyezkedik el.
Lehet érvelni minden mobilos OS mellett és ellen is, csak olyan érveket kellene felhozni amik az userek széles körét érintik, vagy hozzá kell tenni, h vannak speciális igények amikre csak egyik vagy másik jó.
Hasonlóan a nem mobil OS-ek esetében: tény és való, hogy a windows vagy a mac os x nem jó atomerőmű vezérlésére, de a userek viszonylag kis százaléka keres atomerőmű vezérléséhez OS-t.A kettőötvenezés pedig azért nem állja meg a helyét, mert a Samsung S7 is 230 körül nyitott, az edge pedig 250 fölött emlékeim szerint.
PS: még mindig nincs iphonom
-
törölt tag
válasz
#79335424 #127 üzenetére
Én nem az ios mellett vagy ellen akarok érvelni de "Szabványos szerverek (értsd: különböző platformok között is működő, mint pl. FTP, Web, Torrent, stb.) futtatása adatátvitel céljából" a droid felhasználóknak is max egy számjegyű %-a számára fontos. Az oké, hogy neked igen, de ez még a "régi klasszikus" bluetooth fájlátvitelnél is ritkább use-case.
-
kovsol
titán
válasz
#79335424 #103 üzenetére
Vannak ingyenes programok amivel tudsz csinálni csengőhangot.
Egyébként van olyan akinek nincs laptopja vagy bármi más eszköze a telefonon kívül? Én több évig használom ugyan azt a csengőhangot, talán kibírom azt az 5 perc időt amibe került kivágnom egy részletet egy mp3-ból. -
válasz
#79335424 #103 üzenetére
Kiragadtál egy saját igényt és azon lovagolsz...
Az Apple ökoszisztémája és integráltsága kiemelkedő. Felheveted a telefonodat a laptopodon, ha épp nincs kéznél a telefon, de csörög, szinkronizálni tudsz minden IOS eszközö között felhasználói interakció nélkül és még ezer dolog, amiben az Apple rendszere bizony jó.
Hogy kell-e mindenkinek? NEM Dehogyis... a legtöbb droidos nyilván nem is akarná, mert zárt a rendszer. Viszont a zártság igen nagy fokú integráltsággal jár, míg a droid nyílt, ami azt is jelenti egyben, hogy minden kérdésedre netet kell túrni és alkalmazásokat kell telepíteni vagy PC-ről mókolni. És az Androidhoz is kell az esetek elég nagy százalékában PC... Az Apple-höz sem kell PC, de ha értelmesen a gépeden csinálsz meg valamit, azt gond nélkül szinkronizálhatod a telefonoddal, tableteddel.
Mindenkinek mások a preferenciái és én sem török pálcát, én szeretek mókolni a rendszeren időnként, de vannak dolgok, amikben kényelmes vagyok és elvárom, hogy működjön. Totál emberfüggő, hogy mi jön be és mi nem.
-
-
BiP
nagyúr
válasz
#79335424 #31 üzenetére
Így van. Ahogy írtam is, (#18), most már kell, ide vele, azonnal. Elsőre rosszul értelmeztem az apple marketingjét, tehát "rosszul fogtam"... az adást, de most már birtokolni akarom.
Legalább most már lehet nagyképernyős 3GS-emSzerk: most látom, imáim meghalltatásra találtak. Az Honor 8-ból van metálkék (bár kicsit lilás beütésű). [link]
Igaz, elég iphone-os a dizájn, de ez legyen a legnagyobb baja. Szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest