- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#46922752 #14 üzenetére
Nem véletlen, hogy alapjáraton “front camera” a megnevezése, egyébként pont az üzleti szférában nem ritkák az akár konferencia-videohívások. Szelfire (is) messze alkalmasabb a hátlapi főkamera amúgy, csak ugye úgy nincs preview a kacsaszájhoz. Mindettől függetlenül ez a lyukas megoldás még a notch-nál is sokkal idegesítőbb megoldás.
-
Depression
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
#46922752 #27 üzenetére
A kilógó kamera nem zavar, mert flip tokot használok. A vezeték nélküli füles nálam több sebből vérzik. Egyrészt autóban nem praktikus. Sajnos, nem én döntöm el, hogy milyen fejegység legyen abban a verdában, amit épp alám tolnak. A másik gond az, hogy van már egy BT audió eszköz a karomon (Huawei Talkband). Ahhoz, hogy netes hívásokhoz is tudjam használni, a média hangot is át kell rá küldenem (régi Android betegség, hogy a VOIP az nem telefonálás, hanem médialejátszás). Amilyen mákom van, biztos, hogy "összeakadna" a két BT audió eszköz. Vezetékes fülessel nincs ilyen gond, mert annak alapértelmezetten magasabb a prioritása. De, nem tudok olyan lehetőségről, hogy A2DP eszközöket lehetne priorizálni. A színes-szagos ficsőrök hegyezése helyett, inkább az ilyen problémákat kellene megoldani az Androidban.
-
Tatu-1981
tag
válasz
#46922752 #14 üzenetére
Ha csak szelfi lenne, akkor nekem aztán nem kéne előlapi kamera. De azért videóhívásnál nem hátrány. De én is úgy vagyok vele, hogy akkor inkább fél centis káva, mint egy b@szott nagy pacni a kijelző közepén.
Emlékszem, micsoda hisztik szoktak lenni, ha van 1 hibás pixel a kijelzőn. Ami csak egyszínű fehér háttérnél látszik. Erre most egy fél centis karika...
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Linux kezdőknek
- Lexus, Toyota topik
- Projektor topic
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- kártyafüggetlen iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium + kiegészítők
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual (SM-A536B) Mobiltelefon
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest