Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nem véletlen, hogy alapjáraton “front camera” a megnevezése, egyébként pont az üzleti szférában nem ritkák az akár konferencia-videohívások. Szelfire (is) messze alkalmasabb a hátlapi főkamera amúgy, csak ugye úgy nincs preview a kacsaszájhoz. Mindettől függetlenül ez a lyukas megoldás még a notch-nál is sokkal idegesítőbb megoldás.
-
Depression
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
üzenetére
A kilógó kamera nem zavar, mert flip tokot használok. A vezeték nélküli füles nálam több sebből vérzik. Egyrészt autóban nem praktikus. Sajnos, nem én döntöm el, hogy milyen fejegység legyen abban a verdában, amit épp alám tolnak. A másik gond az, hogy van már egy BT audió eszköz a karomon (Huawei Talkband). Ahhoz, hogy netes hívásokhoz is tudjam használni, a média hangot is át kell rá küldenem (régi Android betegség, hogy a VOIP az nem telefonálás, hanem médialejátszás). Amilyen mákom van, biztos, hogy "összeakadna" a két BT audió eszköz. Vezetékes fülessel nincs ilyen gond, mert annak alapértelmezetten magasabb a prioritása. De, nem tudok olyan lehetőségről, hogy A2DP eszközöket lehetne priorizálni. A színes-szagos ficsőrök hegyezése helyett, inkább az ilyen problémákat kellene megoldani az Androidban.
-
Tatu-1981
tag
válasz
üzenetére
Ha csak szelfi lenne, akkor nekem aztán nem kéne előlapi kamera. De azért videóhívásnál nem hátrány. De én is úgy vagyok vele, hogy akkor inkább fél centis káva, mint egy b@szott nagy pacni a kijelző közepén.
Emlékszem, micsoda hisztik szoktak lenni, ha van 1 hibás pixel a kijelzőn. Ami csak egyszínű fehér háttérnél látszik. Erre most egy fél centis karika...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro 12/512gb - Makulátlan, Euronics számla, garancia, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro Max Spacegray 100% akkumulátorral!
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Xiaomi 14T 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest