- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Depression veterán Amíg nem használtál note-ot, nem tudhatod, hogy mire vágysz (nem az, amire szükséged van) egy telefonban. Mert amire szükséged van, az a víz, kaja, és fűtés, telefonban meg net, és telefonálni lehessen vele. 
 Amikor meg ráérzel az s-pen lehetőségeire, onnantól kezdve nagyon nehéz visszaváltani, mert sokkal bonyolultabb lesz nagyon sok minden. Ezek olyan apró dolgok, amiket tesztek meg sem írnak, mint pl. screenshotból kivágni egy részletet, bekarikázni a fontos dolgot, gyorsjegyzet...
 Nekem sincs szükségem ezekre, de nagyon hiányoznak ezek a funkciók.De mehetnék én is a telefonod topikjába, és leírhatnám, hogy a Nokia 2-es telefonom (használok most ilyet is) mindent tud, amire szükségem van. Tetszik érteni?   
- 

Cultus tag Ennyi erővel, vajon hány hozzászólást lehetne fölöslegesnek kikiáltani? Itt és máshol is. Egyebek mellett a tiedet is. 
 Mert ezt figyelembe véve, csupán puszta rosszindulatú kötekedés és fölösleges hiszti, amit most csinálsz.
 Persze toporzékolj csak, ha ez okoz kielégülést! 
- 

[Prolixus] addikt Na basszus. S10 tulajként most nagyon beindult a nyálelválasztásom egy Note 0-re. Gyönyörű az a telefon. kár hogy már tolerálhatatlanul nagy számomra...de korábban egy S10-re is ezt mondtam volna. 
- 

Cultus tag Gyönyörű ez a telefon, de nálam az S 10 + kimaxolt mindent amire szükségem van! Gyakorlatilag egyetlen pici negatívumot sem tudnék rá mondani, ráadásul ez a zöld szín nálam csak az S8 orgona szürkéjével vetekszik szépségben!   
- 

#40359168 törölt tag válasz  #46922752

üzenetére #46922752

üzenetéreNem véletlen, hogy alapjáraton “front camera” a megnevezése, egyébként pont az üzleti szférában nem ritkák az akár konferencia-videohívások. Szelfire (is) messze alkalmasabb a hátlapi főkamera amúgy, csak ugye úgy nincs preview a kacsaszájhoz. Mindettől függetlenül ez a lyukas megoldás még a notch-nál is sokkal idegesítőbb megoldás. 
- 

Joe.36 addikt Nekem jobban tetszik a Note-9 megoldása, nagyon nem tetszik az a luk. 
- 

#46922752 törölt tag válasz  Depression

üzenetére Depression

üzenetéreAzért meglehet nézni, hány Note jön szembe az útcán. Persze nem is felvágás miatt. Nyilván az veszi meg, akinek kell a ceruza. 
- 

Depression veterán 
- 

Somatom veterán válasz  #46922752

üzenetére #46922752

üzenetéreA kilógó kamera nem zavar, mert flip tokot használok. A vezeték nélküli füles nálam több sebből vérzik. Egyrészt autóban nem praktikus. Sajnos, nem én döntöm el, hogy milyen fejegység legyen abban a verdában, amit épp alám tolnak. A másik gond az, hogy van már egy BT audió eszköz a karomon (Huawei Talkband). Ahhoz, hogy netes hívásokhoz is tudjam használni, a média hangot is át kell rá küldenem (régi Android betegség, hogy a VOIP az nem telefonálás, hanem médialejátszás). Amilyen mákom van, biztos, hogy "összeakadna" a két BT audió eszköz. Vezetékes fülessel nincs ilyen gond, mert annak alapértelmezetten magasabb a prioritása. De, nem tudok olyan lehetőségről, hogy A2DP eszközöket lehetne priorizálni. A színes-szagos ficsőrök hegyezése helyett, inkább az ilyen problémákat kellene megoldani az Androidban. 
- 

#46922752 törölt tag Még egyálltalán nem biztos, hogy nem lesz jack rajta. Bár nekem egyébként se releváns, mert bt fülest használok. Utálom, hogy egy kábel fityeg a nyakamba. Sokkal inkább zavaró a kameralyuk, és a kilogó kamera a hátlapból. Valamint az, hogy már nem privilégium a Note, hiszen már 2-3 variáns jön aminek értelmét nem látom, csak a marketinget. 
- 

- 

Somatom veterán No jack, no Note.   
- 

Kasya nagyúr A kamera kilog es asszimetrikus. A ket legjobban utalt dolog reszemrol, ami miatt tokot hordanek. 
 Az eleje, amit viszont mindig neznek, az nagyon tetszik.Varom a funkciokat! 
- 

mrThomi addikt Ez így nekem cserélni fogja az s10+-t 
- 

Tatu-1981 tag válasz  #46922752

üzenetére #46922752

üzenetéreHa csak szelfi lenne, akkor nekem aztán nem kéne előlapi kamera. De azért videóhívásnál nem hátrány. De én is úgy vagyok vele, hogy akkor inkább fél centis káva, mint egy b@szott nagy pacni a kijelző közepén. 
 Emlékszem, micsoda hisztik szoktak lenni, ha van 1 hibás pixel a kijelzőn. Ami csak egyszínű fehér háttérnél látszik. Erre most egy fél centis karika...
- 

#46922752 törölt tag Ez a lyuk a kijelzőn dolog nagyon nem tetszik. 
 Egyáltalán mi értelme a szelfi kamerának egy üzleti telefonban? Nem értem. Inkább kitalálnának egy olyan megoldást, hogy a hátuljára tesznek egy szerényebb kis kijelzőt, majd az elkészüt képet meglehet nézni a fő kijelzőn. Vagy akár egy tükröt is eltudok képzelni, ami nem túl hivalkodó, fényvisszaverő, de arra elég, hogy lássa az ember mit fog le szelfizni.
 E helyett meglékelik a kijelzőt a húdefontos szelfizés miatt... 
- 

antim tag Ha lenne egy szélesebb, note-osabb verzió, akkor arra beneveznék. Ez így már nem igazán különbözik a teefon szériáktól. 
- 

forgonati őstag Kár hogy a háta semmilyen lett, elmentek olyan design felé amit majd mindenki használ, kb. minden 2. telefon így néz ki. Az elején meg az a lyuk értelmetlen, ronda, én emiatt ugrom is át az egész 10-es sorozatot. 
- 

- 

noro79 tag Először azt hittem Huawei  . Picit gagyi ezekkel a színekkel. Nem illik egy "csúcs" mobilhoz, amit ráadásul a üzleti szférába szánnak.... . Picit gagyi ezekkel a színekkel. Nem illik egy "csúcs" mobilhoz, amit ráadásul a üzleti szférába szánnak....  
- 

Depression veterán Mindig várom az új note szériát, mert sokat csokkent az elődök árain, és látom, milyen telefonom lesz évek múlva.   
- 

jacis nagyúr Nagyon tetszik. Csak így tovább Samsung 😊👍 
- 

Graphics Jómunkásember Ez úgy néz ki, mint egy Sony Xperia, amit befejeztek, avagy kávátlanítottak...  
- 

#16820480 törölt tag Nem tetszenek egyáltalán ezek a színátmenetes megoldások, annyira bazári hatást kelt, hogy szörnyű. Mondjuk amilyen áron fognak menni a Note-ok, nem fenyeget nagyon a veszélye, hogy vegyek  
- 

Peterzon94 tag Tetszetős, várom már a bemutatót   
- 

.Szaki. addikt A hátlapja lehetett volna Samsungosabb, de valamiért mégis tetszik. Remélem több színben is elérhető lesz, nem csak ez a két lehetőség lesz. Bár az a veszély nem fenyeget, hogy lecseréljem egyhamar az S9+-t. . 
- 

#56573440 törölt tag Jövőre remélem leszoknak már erről a kivágott paneles kamerás mókáról, aztán lecserélem rá a 8-ast... Szép, de agyérgörcsöt kapok ettől a megoldástól.   
- 

Ki lett maxolva rendesen... Nekem továbbra sem jön be. De a tollas firka az érdekes! 
- 

nozs23 addikt Szép darab. Az alsó-felső káva aszimmetria kissé irritáló. 
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Picit gagyi ezekkel a színekkel. Nem illik egy "csúcs" mobilhoz, amit ráadásul a üzleti szférába szánnak....
 . Picit gagyi ezekkel a színekkel. Nem illik egy "csúcs" mobilhoz, amit ráadásul a üzleti szférába szánnak....