Elfogytak a Note10 vizuális titkai

Az alapmodell és a Galaxy Note10+ is hivatalos(nak tűnő) renderképeket kapott.

Augusztus 7-e a dátum, New York a helyszín és a Galaxy Note10 a főszereplő a Samsung legközelebbi Unpacked eseményén, ahol legalább két S Pennel szerelt phablet leleplezésére számít a szakma.

A Galaxy Note10 hivatalosnak tűnő renderképe
A Galaxy Note10 hivatalosnak tűnő renderképe (forrás: MySmartPrice) [+]

Az alapmodellt szimplán csak Galaxy Note10-nek fogják hívni, és nem sok káva marad az előlapján, melynek Dynamic AMOLED paneljét egyetlen, apró kameraluk zavarja csak meg.

A Galaxy Note10 hivatalosnak tűnő renderképe
A Galaxy Note10 hivatalosnak tűnő renderképe (forrás: MySmartPrice) [+]

Nem sok vizuális titka maradt az új famíliának, az viszont nem derül ki, hogy végül is lesz-e a Note10-en jack kimenet, vagy nem.

A Note10+ hivatalosnak tűnő renderképe
A Note10+ hivatalosnak tűnő renderképe (forrás: MySmartPrice)

Az mindenesetre biztos, hogy a Galaxy Note10+ kamerarendszere lesz a legteljesebb, hiszen a tripla hátlapi felhozatalon túl ToF szenzor felbukkanása is várható, illetve a LED villanó oszlopában megpillantható még egy terepelem.


A Note10+ hivatalosnak tűnő renderképe (forrás: MySmartPrice) [+]

A csúcskiszerelés 6,75"-es gigakijelzővel és akár 8/256 GB-os RAM/tárhelyopcióval indíthat, 4500 mAh-s teleppel megtámogatva. Mindkét modell kaphat elegáns fekete és figyelemfelhívóbb színátmenetes variációt. Az, hogy lesz-e a famíliának harmadik vagy negyedik tagja, vélhetőleg majd csak New Yorkban derül ki.

Azóta történt

Előzmények

  • Három szinten állítható apertúrával érkezhet a Note10

    A Samsung Galaxy Note10 és Note 10 Pro elsődleges szenzora három különböző rekeszértékkel dolgozik majd. Állítólag.

  • Már megint ruhát cserélt a Note10

    Úgy változik a Galaxy Note10 felhasználói dizájnja, mint Rorschach maszkja Az őrzőkben. Most épp szögletesebb stylusos mobilt várnak.

  • Készül az exynosos Note10 5G?

    Kétféle rendszerchippel érkezhet az őszi Samsung csúcskészülék 5G modemmel szerelt variációja – a Snapdragon 855 eddig is logikus tipp volt, viszont felbukkant egy eddig ismeretlen Exynos chip.

Hirdetés