- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hagyd, az nv nagyon szeret ég és föld különbséget rajzolni grafikonra azoknak, akik nem képesek elolvasni a léptékeket
Marketing bullshit első lecke. Amúgy mindig vidáman néztem, ahogy az nv 3-4 játékra kihegyezve ad ki egy-egy csodadrivert, aminek csak az a feladata hogy abban a pár játékban jobb legyen mint az amd
Csak most még többeknek instabil is. de sebaj, az erkölcsi győzelem senkié
most is végre kijavították egy ősrégi hibáját a TW2-nek (ezért a 60% növekedés), a többi meg a szokásos up to... ezt ismerjük az amd oldaláról is
A shadowplay-es cuccok jók benne, de ennyi
pár % ingyen teljesítmény.
-
Egy R9 270x mellett is van gyorsulás, ha elég lassú ahhoz a CPU, hogy a VGA-ban legyen még kihasználatlan kapacitás. Tehát ez a Mantle abszolút a "kihajcsae" kérdésre tud megoldást kínálni AMD fronton.
Szerk: A Mantle nem csinál csodát, nem fogja a VGA-t dupla sebességre turbózni, hanem csak a VGA-ban lakozó teljesítményt igyekszik minél jobban kihasználni a CPU bottleneck csökkentésével, netán megszüntetésével.
-
A fórumtárs konkrét esetét alapul véve mondtam, hogy erős CPU-val az 270x mellett nincs gyorsulás, mert eleve kihajtja a procija a VGA-t, tehát a Mantle nem tud hozzáadni semmit.
A te eseted ezt megint csak igazolja, mert a 4.6-os i7 egy igen gyors CPU, ami úgy gondolom, kihajtja a 7970-edt, tehát a Mantle ehhez megint csak nem tud mit hozzátenni. Egy 290(x) kártyát a gépedbe téve már valószínűleg látnál gyorsulást.
@Mindenki: A Mantle a gyenge CPU általi szűk keresztmetszetet hivatott feloldani, az erős CPU + gyenge/közepes VGA párosításhoz nem tud mit hozzátenni. Ezt tessék mindenkinek megérteni, és akkor nem lesz a sok f@szoskodás, ostoba hozzászólás meg trollkodás.
-
oraihunter
aktív tag
Egy malomban őrlünk én is ezt mondom, ami te.
Csak kiemeltem egy másik koléga üzenetéből. Aki szintén vitába keveredett egy szkeptikussal.Hogy ez nem parasztvakítás, hanem némely parasztok vaksága, akik nem látják ebben a fejlődést. Mert ez szerintem is jó irány, úgy meg pláne, hogy ez kicsit mozgásba lendítette a DX 12 fejlesztését is. És talán mozgásban is fogja tartani a jövőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Posta, csomagküldés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest