- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
Egyenlőre úgy tűnik,hogy a Mantle csak a felső kategóriás,minimum 3GB-os kártyáknak szól,mert nálam a 270-el és előtte a 7850-el,is voltak brutális lagjaim,szóval remélem majd vmikor ezt is orvosolni fogják,hogy kevesebb Vram is elég legyen,az azonos grafikai szinthez,de addig is elvagyok a DX-el a 2db Mantle-s játék alatt,szóval..
-
Dark KillerX
addikt
válasz
#16729600 #286 üzenetére
Hidd el dolgoznak AMD-ék is a hibákon,csak éppenséggel sokan ezt meglovagolják és felfújják,és pont ez a gerilla marketing amiről te írsz,ez folyik Mo.-on a nagykereskedelmi láncok között,szóval nem értem mért csodálkozol ezen?
hogy pl az informatika világában is ez van
Amúgy meg nem lehet az ebet a karóhoz köti,szóval mindenki szíve jóga hogy mit választ,főleg ha csalódik vmiben
-
Dark KillerX
addikt
-
Dark KillerX
addikt
válasz
FLATRONW #269 üzenetére
AMD drivert úgy célszerű telepíteni,hogy az előtte lévőt,mindig unistalálni kell,kb ennyi a lényege
Egyébként meg a mostani 270-em előtt,kb 2 hétig egy GTS250 volt a gépembe,és win reinstal nélkül működött a gép,és most is,szóval?
Ja és hangsúlyozom a GTS250-el is normális mentek a játékok,persze hozzá igazítva,szóval csak normálisan kell bánni a driverekkel,nem össze-vissza telepíteni,ennyi
-
Dark KillerX
addikt
Ki kötekedett,mi ez óvoda?
Egyébként azért írtam,mert ha pl nincs AMD vga-d,és itt fricskázod,akkor hogyan alkotsz vmiről véleményt?
Ergo én pl nem írom,hogy szar az Nv driver,mivel nem tudom,hogy milyen.
De ha sértő voltam,bocs,és részemről zárom is
deja vu megjöttél
fogjátok egymás kis kezét
Mód Még annyi,ha ennyire nem jó az AMD ,akkor el kell adni,és vegyetek Nv-t,én is így tettem a 4830-as időszak idején,mert akkor tényleg szarok voltak a driverek
-
Dark KillerX
addikt
Oké készült a DX12,de tudtál róla vmi konkrétumot,amíg nem volt Mantle,sztem semmit
Utána egyből jöttek az infók,szóval ez is érdekes
Sinesol Pont hogy az NV szarja torkon a tulajait,mert addig nem is akart csoda drivert kiadni pedig ilyen alapon gyúrhatót volna rá,amíg a kényszer rá nem vitte.De persze a dolgokat,mindig a másik oldalról kell nézni
-
Dark KillerX
addikt
Summa summarum kijelenthetjük,hogy köszönetet kell mondani most az AMD-nek!
Mert ha nincs Mantle, lehet nincs DX12,és lehet az NV sem erőlködik mindenféle csoda driveren,de persze probléma sokaknál,ha vki felborítja az állóvizet,és verseny helyzetet teremt.
Mert ebből mi userek,csak nyerhetünk
asdxv Ez így van.De én kételkedem a DX12-ben,mert ha visszafele kompatibilis lesz egy csomó DX11-es kártyával jövőre,akkor addig mi lesz a vga piaccal,mert azért az új DX-el lehetett eddig eladni mindig a legtöbb vga-t,most meg hátradőlhetünk ,és még 2016-ban is jó lehet a karink akár?
-
Dark KillerX
addikt
Ezeket mind tudjuk,hogy erősebbek,és kevesebbet is fogyasztanak az Intel procik,de kérdem én,mért probléma ,hogy az AMD próbál segíteni,a Mantle-val kiütni némileg a proci limitet?
belinho Pont ez a lényege a MANTLE-nak, ha gyengébb a proci, akkor látványosan javul az eredmény, de ha erős procid van, akkor gyakorlatilag semmit nem gyorsít. De ez téged,mért zavar,hogy a gyenge kis ócska ,kazán AMD procik,kapnak egy kis supp-ot, no offens
-
Dark KillerX
addikt
Nem értelek téged,csak kérdeztem próbáltad-e,és hogy milyen konfigod van,mert hiányos az adatlapod
Ha ezzel megsértettelek akkor bocs!
és nem mondtam hogy tilos véleményt nyilvánítani,csak téves mások véleményére alapozni,jobb a saját tapasztalat,mert bárki tud ollózni mindenféle cikket a neten
asdxv 14.1 -es és 2-es driverrel a köd miatt tény és való fakók voltak a színek,de a legutolsó béta ezt orvosolta
-
Dark KillerX
addikt
Több a Vram igénye,de nálam high-on AA nélkül jó fut Mantle-val 64-fős szervereken ennyi.
beerbear2 Egyszerűen annyira instabil az egész, hogy vannak konfigok, amin jól megy, és van olyan, amin meg ... Na pont ezért nem csak az AMD-t kell szapulni,a patch-et úgy gondolom,nem csak ők készítették
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Óvodások homokozója
- Disney+
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest