- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
geri|
aktív tag
Itt nem feltétlenül az iPhoneról beszélek hanem az Apple termékpalettájáról. Például iPod touch. Alapból a régebbi touch kiadásokban nem szerepelt az app-store, amihez wlan segítségével csatlakozhattál. Természetesen frissíthetted a vasat- firmwire 2.0-val, amiért fizetned kellett. (ha jól emlékszem)
Tehát a készüléked szoftverének frissítése térítési díj ellenében elérhető.A másik, hogy senki senkit nem ítél el (főleg nem irigy senki senkire), természetesen mindenki arra költi a pénzét amire akarja, ezt nagyon jól látod. De, azt a kiváltságot engedd már meg nekem, hogy leírjam, szerintem hogyan oszlik meg az apple vásárlói közönsége. Ha jól emlékszem nem azokat bíráltam, akik az aktuális divatnak megfelelően vásárolnak magukat javakat, hanem megjegyeztem, hogy a fogyasztók jelentős szelete ebből a rétegből kerül ki.
Amúgy nagyon sajnálom, hogy Neked az egészből ez jött le.
Mellesleg a véleményem nem is lehet objektív, nekem is iPhone-om van.
-
evone
őstag
Letoltheto temak tuti nem + multitasking meg max az olyan programoknak lesz megengedve mint a terkepszoftverek. Az 5 megapixelt nem hiszem hogy meglepik, teljesen felesleges.... Most a 12 megapixeles sonynak is mi a fasz értelme van? Ugyanolyan kepet lovok nappal a Nokia 6300ammal. ( Ugyanolyan zajos szar kepet... ) Led villanot se hiszem hogy raknak bele, akkor mar inkabb Xenon.
De az biztos hogy akarmi is lesz, az Apple kocsog lesz megint azzal hogy megint kihoz egy uj telefont.
Evente 1 telefon JUJ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest