Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz erdoke #273 üzenetére

én is valahogy így vagyok ezzel. bár Android 4.0 óta lockscreennél is le lehet húzni a notify redőnyt, így ott is elérhetők dolgok. (2.3 asszem még nem tudta). szerintem ami felület nagyon jól sikerült, az a MIUI ROM-oké. egy kicsit iOS beütése van színekre, színátmenetekre, ikonokra, de az elrendezés jó. ott nincs külön homescreen meg app lista nézet, hanem egyben a kettő, így appok ikonjai közé be lehet szúrni a widgeteket. ami jó.
    mert az Android 4.2-4.3 ebben a formában picit redundáns, mert 3 felület van: lockscreen, homescreen, app drawer. ide is rakhatok widgeteket, meg oda is. ikonokat meg csak oda rakhatok, illetve amott csak ikonok vannak, egy picit szétszórt. vagy úgy kellene hogy: lockscreenre csak widgetek (és persze Android részről megcsinálni hogy a widgetek ne nagyon eszegessék a CPU-t / akksit, sajnos a widgetek egy része ipari hulladék működés szempontjából, és nem valószínű, hogy javítja a fejlesztő...), és nincs home screen helyette egyből app drawer (a'la iOS), vagy lockscreen widget only (de nem mindegyik widget érhető el, csak a fontosak, mint weather / calendar / email-stb) és MIUI módra kombinált homescreen / app drawer nézet.

Új hozzászólás Aktív témák