- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- iPhone topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
válasz
7Heads Drago #40 üzenetére
Ott egy ilyen hatalmas port kavar.
-
Navaren
aktív tag
Nekem pl. az App Store nem talált frissítést egy-két napig (pénteken érkezett a telefon, Telekomtól, meg is lepődtem). Se automatikusan, se manuális frissítésre, viszont ha kikerested a megfelelő app-ot, akkor láttad, hogy lehet frissíteni.
De aztán szerencsére "megjavult". -
wlandroid
tag
Valaki próbálta már Air 2-n? Nem lassul tőle?
-
Navaren
aktív tag
Sajnálom, hogy Nálad éppen nem megy, de nem hiszem, hogy ez a szoftver hibája lenne. Mikori, milyen NAS-od van?
Nekem egy Synology 218j-m van 2x2 Terrával, ami megy az én 11 pro-mmal, egy 8-as és egy 6s telefonnal is, illetve az én 2017-es iPad-emmel és párom iPad mini 4-ével is, most direkt megneztem Neked mind.
FTP-vel sincs gondom, lekopogom.
-
Syl
nagyúr
A csatlakozás beállítása sem megy. Ha véletlen mégis összejön, akkor hosszú tekerés után üresnek mutatja a célgépet.
Már sokszor próbáltam. IP-címmel, hálózati névvel, vendéggel, regisztrált felhasználóval. Nem, nem és nem.
Úgyhogy mehet a fenébe a gyári fájlkezelő! Pont annyit ér, mint az elmúlt években... -
kasee
aktív tag
Sziasztok, ha 13.1 betan vagyok, akkor hogy fogok tudni frissíteni a 13.1 véglegesre? Koszi
-
janeszgol
félisten
Én egy picit várok a frissítéssel, hátha van valami difi. Ha nincs, akkor tolom is fel!
-
Navaren
aktív tag
De Főnök, most nem is kell
.
Épp ez a lényeg, A Files most másol Neked NAS-ról iPad-ra gond nélkül. Próbáltam is, mert ezt én is nagyon vártam, WWDC óta.Nekem is Lightning van a tableten, de nem ez a lényeg, hanem hogy drive-ot natívon felismer a Files, és ugyanúgy tudsz adatot cserélni.
Szerintem ez elég klassz, hozzáteszem ideje volt már megcsinálni.
-
Syl
nagyúr
Nem tudom. Nem akarok pendrive-ot, hdd-t az iPad-re dugni. (Annál is inkább, mivel az enyém lightning csatlakozós) Viszont hogy egy fájlt elérjek és másoljak NAS <-> iPad útvonalon, jó lenne ha ehhez nem kellene külső programot (vagy asztali gépet) igénybe vennem. Ha már egyszer olyan nagyon fejlett lett a Files.
-
kushwavez
senior tag
Végre letölthetek valamit és használhatom szabadon úgy, hogy nem kell hozzá külön alkalmazás és nem duplikálódik emiatt.
Pl letöltök egy zenét, és ahogy letöltöm a VLC látja/megnyitja. igaz, elég fapados a VLC Zene része, de megteszi amíg nem lesz jobb.
Szerintem jó ez az iOS 13 nagyon.
Nekem legalábbis ultrakényelmes.😊 -
Ceree
senior tag
Kosz az infot, ra is dobtam a cegesre, mert a 12-hoz kepest volt egy ket furcsasag. Meglatjuk hogy a .1 megoldja-e.
-
Navaren
aktív tag
Azért szerintem az SMB filemegosztás és az, hogy thumb drive-ot is csatlakoztatsz, amit natívan olvas a Files azért két olyan dolog, ami nem nagyon volt eddig.
Persze voltak trükkök, ahogy lehetett file-okat speckó, lightning-es pendrive-okkal csereberélni saját appjukkal, de azért ez új. Vagy nem?
-
Fiery
veterán
Nagyon fura az iPadOS, mar csak a pici ikonok miatt is. Elsore bizarr, de hasznalhatosagban nagy elorelepes.
-
Syl
nagyúr
Nem estem tőle hasra. Akkora mellénnyel harangozták be az új iPad-es fájlkezelőt, hogy majd az mindent megváltoztat. Ehhez képest...
-
atike
nagyúr
Na akkor most már a Védelmi Minisztérium is engedélyezi a frissítést...
-
Norb79
őstag
A régi ipadok nem kapják meg, vagy miért várjátok az új ipadet? Nekem mondjuk 1st gen pro van, az nem fogja megkapni az ipados-t?
/szerk: de
The following iPads can get an update to iPadOS.
iPad Pro 12.9 (2018)iPad Pro 12.9 (2017)iPad Pro 12.9 (2015)iPad Pro 11 (2018)iPad Pro 10.5 (2017)iPad Pro 9.7 (2016)iPad Air (2019)iPad Air 2iPad (2018)iPad (2017)iPad Mini (2019)iPad Mini 4 -
MikeWazowski
veterán
Szép kis changelog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest