- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
Hadeska22 #63 üzenetére
Szia és köszi az összefoglalót.
Én nem vagyok teszter csak egy sima felhasználó, és tudom, hogy általában a legtöbb ilyen telefon nem képes elmenni 1 1.5-én napnál többet normál használat mellett.
De..
Nekem is és tesómnak is One X-e van egyből megjelenésnél vettük meg.
Ő is és én is tesztelgettük, hogy mit és mennyit bírnak.
Azt gondolom nem kell említenem sem, hogy bár ugyan az a típus és minden rendszer megegyezett a két telefon és így is volt érdekes különbségek mint: gyorsaság, memória használat, fényerő, akuidő, ...stbAz ő készüléke kicsivel több mint 2 napot elment az enyém 3napot is képes volt elmenni.
Amikor a "legtöbb idő" szavakat használom akkor az azt jelenti, hogy minimális csak tényleg akkor, ha szükséges használjuk vagy nyúlunk hozzá a készülékhez.Szóval mondhatni érintés nélküli teszt.
De normál használat mellett is képes volt több mint 2 napot működni töltés nélkül a telefonom.
Tesómét már nem említhetem mert most volt garanciális cseréje a wifi halál és a képernyő durva besárgulása miatt ...Most meg összeteszem a két kezem, hogy ha 1napig elmegy és ez dühítő...
Játékra meg feljebb írtam is 1 óra 37perc alatt dobott egy kikapcsolós hátast. KészEgyébként most mint ha történt volna valami a telefonnal mert javulni látszik a dolog.
Intenzív használat mellett (éppen most néztem meg 1n 1ó 27p és még 24% van vissza) több mint 1 napot fog elmenni. (ebben azért van telefon bőven és játék is Angry Star Wars)
Egyébként amit észrevettem az-az, hogy az Android OS eszi legjobban az akut. (26%)
A régi rendszernél nem volt ilyen magas a működési áramfelvétel. Kicsit érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Háztartási gépek
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest