Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• don_peter

senior tag

válasz Hadeska22 #63 üzenetére

Szia és köszi az összefoglalót.

Én nem vagyok teszter csak egy sima felhasználó, és tudom, hogy általában a legtöbb ilyen telefon nem képes elmenni 1 1.5-én napnál többet normál használat mellett.

De.. :)

Nekem is és tesómnak is One X-e van egyből megjelenésnél vettük meg.
    Ő is és én is tesztelgettük, hogy mit és mennyit bírnak.
    Azt gondolom nem kell említenem sem, hogy bár ugyan az a típus és minden rendszer megegyezett a két telefon és így is volt érdekes különbségek mint: gyorsaság, memória használat, fényerő, akuidő, ...stb

Az ő készüléke kicsivel több mint 2 napot elment az enyém 3napot is képes volt elmenni.
    Amikor a "legtöbb idő" szavakat használom akkor az azt jelenti, hogy minimális csak tényleg akkor, ha szükséges használjuk vagy nyúlunk hozzá a készülékhez.

Szóval mondhatni érintés nélküli teszt. ;)

De normál használat mellett is képes volt több mint 2 napot működni töltés nélkül a telefonom.
    Tesómét már nem említhetem mert most volt garanciális cseréje a wifi halál és a képernyő durva besárgulása miatt ...

Most meg összeteszem a két kezem, hogy ha 1napig elmegy és ez dühítő...
    Játékra meg feljebb írtam is 1 óra 37perc alatt dobott egy kikapcsolós hátast. Kész :(

Egyébként most mint ha történt volna valami a telefonnal mert javulni látszik a dolog.
    Intenzív használat mellett (éppen most néztem meg 1n 1ó 27p és még 24% van vissza) több mint 1 napot fog elmenni. (ebben azért van telefon bőven és játék is Angry Star Wars :D)

Egyébként amit észrevettem az-az, hogy az Android OS eszi legjobban az akut. (26%)
    A régi rendszernél nem volt ilyen magas a működési áramfelvétel. Kicsit érdekes...

• don_peter

senior tag

válasz PMG #61 üzenetére

Igen sajnos én is a váltáson gondolkodom.
    Kipróbáltam egy intenzív használatnál a készülék 1óra 37perc alatt dobott egy hátast.
    Teljesen lemerült. :(
    Brutálisan szar lett az optimalizálása eme új és erőltetett rendszernek.
    Jó lenne valahogy visszaállni az előző rendszerre.

• don_peter

senior tag

Uraim kérném véleményetek és tapasztalataitokat.
    Kb. 3 hete én is megkaptam a frissítést és szépen telepítettem is. Már bánom.
    Következőket tapasztalom ami iszonyat mód zavar:
    1. aksi 1 napot sem bír, 1 napot bír úgy, hogy nem nyúlok hozzá.
    A legtöbb amit kitudtam hozni belőle érintés nélkül az 1nap 7óra.
    Hozzáteszem a legtöbb amit frissítés előtt bírt az 3nap volt.
    2. álladóan kidobja a sim kártyát pedig nincs birizgálva.
    3. térerőt eldobálja és a wifi is szarakodik.
    4. 3G csak ritkán fordul elő pedig Pesten azért elég jól szokott száguldozni a világhálón.
    5. már többször úgy beakadt a rendszer, hogy perceket vártam mire felállt ismét.
    6. ...stb
    Sorolhatnám napestig mennyire nem sikerült és mennyire nagyot csalódtam most a HTC rendszerében.
    Hozzá kell tegyem, hogy eddig maximálisan meg voltam vele elégedve és azért használom már 1éve...

Valakinek van még olyan problémája, hogy a kijelző bal felső 2/10 részénél függőleges sárgulás kúszik szépen egyre mélyebbre ?

Új hozzászólás Aktív témák