- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
Hadeska22 #63 üzenetére
Szia és köszi az összefoglalót.
Én nem vagyok teszter csak egy sima felhasználó, és tudom, hogy általában a legtöbb ilyen telefon nem képes elmenni 1 1.5-én napnál többet normál használat mellett.
De..
Nekem is és tesómnak is One X-e van egyből megjelenésnél vettük meg.
Ő is és én is tesztelgettük, hogy mit és mennyit bírnak.
Azt gondolom nem kell említenem sem, hogy bár ugyan az a típus és minden rendszer megegyezett a két telefon és így is volt érdekes különbségek mint: gyorsaság, memória használat, fényerő, akuidő, ...stbAz ő készüléke kicsivel több mint 2 napot elment az enyém 3napot is képes volt elmenni.
Amikor a "legtöbb idő" szavakat használom akkor az azt jelenti, hogy minimális csak tényleg akkor, ha szükséges használjuk vagy nyúlunk hozzá a készülékhez.Szóval mondhatni érintés nélküli teszt.
De normál használat mellett is képes volt több mint 2 napot működni töltés nélkül a telefonom.
Tesómét már nem említhetem mert most volt garanciális cseréje a wifi halál és a képernyő durva besárgulása miatt ...Most meg összeteszem a két kezem, hogy ha 1napig elmegy és ez dühítő...
Játékra meg feljebb írtam is 1 óra 37perc alatt dobott egy kikapcsolós hátast. KészEgyébként most mint ha történt volna valami a telefonnal mert javulni látszik a dolog.
Intenzív használat mellett (éppen most néztem meg 1n 1ó 27p és még 24% van vissza) több mint 1 napot fog elmenni. (ebben azért van telefon bőven és játék is Angry Star Wars)
Egyébként amit észrevettem az-az, hogy az Android OS eszi legjobban az akut. (26%)
A régi rendszernél nem volt ilyen magas a működési áramfelvétel. Kicsit érdekes... -
don_peter
senior tag
-
don_peter
senior tag
Uraim kérném véleményetek és tapasztalataitokat.
Kb. 3 hete én is megkaptam a frissítést és szépen telepítettem is. Már bánom.
Következőket tapasztalom ami iszonyat mód zavar:
1. aksi 1 napot sem bír, 1 napot bír úgy, hogy nem nyúlok hozzá.
A legtöbb amit kitudtam hozni belőle érintés nélkül az 1nap 7óra.
Hozzáteszem a legtöbb amit frissítés előtt bírt az 3nap volt.
2. álladóan kidobja a sim kártyát pedig nincs birizgálva.
3. térerőt eldobálja és a wifi is szarakodik.
4. 3G csak ritkán fordul elő pedig Pesten azért elég jól szokott száguldozni a világhálón.
5. már többször úgy beakadt a rendszer, hogy perceket vártam mire felállt ismét.
6. ...stb
Sorolhatnám napestig mennyire nem sikerült és mennyire nagyot csalódtam most a HTC rendszerében.
Hozzá kell tegyem, hogy eddig maximálisan meg voltam vele elégedve és azért használom már 1éve...Valakinek van még olyan problémája, hogy a kijelző bal felső 2/10 részénél függőleges sárgulás kúszik szépen egyre mélyebbre ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest