- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
Hadeska22 #63 üzenetére
Szia és köszi az összefoglalót.
Én nem vagyok teszter csak egy sima felhasználó, és tudom, hogy általában a legtöbb ilyen telefon nem képes elmenni 1 1.5-én napnál többet normál használat mellett.
De..
Nekem is és tesómnak is One X-e van egyből megjelenésnél vettük meg.
Ő is és én is tesztelgettük, hogy mit és mennyit bírnak.
Azt gondolom nem kell említenem sem, hogy bár ugyan az a típus és minden rendszer megegyezett a két telefon és így is volt érdekes különbségek mint: gyorsaság, memória használat, fényerő, akuidő, ...stbAz ő készüléke kicsivel több mint 2 napot elment az enyém 3napot is képes volt elmenni.
Amikor a "legtöbb idő" szavakat használom akkor az azt jelenti, hogy minimális csak tényleg akkor, ha szükséges használjuk vagy nyúlunk hozzá a készülékhez.Szóval mondhatni érintés nélküli teszt.
De normál használat mellett is képes volt több mint 2 napot működni töltés nélkül a telefonom.
Tesómét már nem említhetem mert most volt garanciális cseréje a wifi halál és a képernyő durva besárgulása miatt ...Most meg összeteszem a két kezem, hogy ha 1napig elmegy és ez dühítő...
Játékra meg feljebb írtam is 1 óra 37perc alatt dobott egy kikapcsolós hátast. KészEgyébként most mint ha történt volna valami a telefonnal mert javulni látszik a dolog.
Intenzív használat mellett (éppen most néztem meg 1n 1ó 27p és még 24% van vissza) több mint 1 napot fog elmenni. (ebben azért van telefon bőven és játék is Angry Star Wars)
Egyébként amit észrevettem az-az, hogy az Android OS eszi legjobban az akut. (26%)
A régi rendszernél nem volt ilyen magas a működési áramfelvétel. Kicsit érdekes... -
Hadeska22
aktív tag
válasz
don_peter #62 üzenetére
Szia!
A Wi-Fis problémák azok nálam is jelen vannak, de erre egy hamarosan érkező frissítés orvoslatot nyújt majd.
Nem tudom őszintén szólva hogy hogy bírta nálad spec 3 napig a régi SW-vel?Nem rosszból de ez tényleg akkor lehetséges ha kb telefonálsz vele egyszer egy nap és 3x megnézed az időd, und az adatkommunikációs funkciók sem üzemelnek..vagy csak napi egyszer frissítesz. (sry,este van, inkább sztornózom az előbbi írást
..) Telefonteszter (is) vagyok így a készülékeket nyomkodom általában (
) , Amikor volt nálam anno 4.0.4 es verzióval a Sima One x, sem bírta tovább intenzív használattal.
-Leírom egyszer hogy tesztelem a készülékeket- így a továbbiakban verziószám növekedésnél nem írom le a metódust.
-háromszoros tesztelési fázis: egyszer az összes lentiekben megfogalmazott action-t elvégzem (azaz 3 tesztet hajtok végre) minimum fényerőn-közepes fényerőn-100%.
-állandó/időszakos Wi-Fi vagy 3G vagy 4G/LTE adatkapcs.
-Remote-ként használva (akár programozásra, vagy csak távoli kezelésre.
-Blogolás, billentyűzet és egér csatlakoztatásával.
-külön zenelejátszás (mennyit bír-pl. iPhone-oknál 30 óra van odaírva, és ezt nézem meg mennyire igaz stb.)
-külön csak játékra- azaz energiaigényes folyamatokra-Wild Blood,stargate SG1-unleashed,Blood sword,Plants vs Zombies, Tap Tap revenge 4,(Tap Tap 3, és Guitar Hero iOs-es eszközöknél).Mindenek előtt leszögezném hogy Onex+-m van így ugye még jobb is mint a sima verzió, és Nálam 1óra 30 perc- 2óra használatot bír ki.
-Ha iPad van (iPhonet erre alkalmatlannak találom..) nálam akkor még iRig is közrejátszik aktív hangszedős gitárral..
Íme a One x:
4.0.3- 1óra 20 perc
4.0.4- 1 óra 35 perc
4.1.1- 1 óra 39 perc
4.2.2- 1 óra 43 percOne x+-nál :
4.1.1- 1 óra 45 perc
4.2.2- 2 óra +- 15 perc (sac/kb)A RAM kezelése jóval jobb lett az új sw-nek, mivel amíg eddig 890mb volt használva , addig most jó ha 650 fölé merészkedik, pedig fut a háttérben a Yahoo! Weather, a Yahoo! Mail, 3g watchdog,Kaspersky m. s., no meg egy skype.
Elnézést hogy ilyen hosszúra sikeredett eme agymenésem, csupán tisztázni szerettem volna hogy a mai okostelefonok bármilyen rossz is ezt kijelenteni.. de merülnek-méghozzá gyorsan..És amíg bármilyen áttörés nem lesz jobb/fejlettebb akkumulátor technológiákban ez így is marad.
PS: ha bármibe tudok segíteni nyugodtan írj privátot.
Üdv.
-
don_peter
senior tag
-
PMG
csendes tag
válasz
don_peter #60 üzenetére
Szervusz!
Hasonló jó tapasztalataim vannak nekem is.
Az a legkevesebb, hogy nem tetszik az új design, de állandóan töltőn van a készülék. Wifit alig érzékel, eldobálja, 3G helyett edge-zsel netezem (esetek 75%-ában), mondhatom nagy élmény...időnként teljesen beszaggat, amit a hardver alapján nem igazán érzek reálisnak.
Lehet almára váltok?! -
don_peter
senior tag
Uraim kérném véleményetek és tapasztalataitokat.
Kb. 3 hete én is megkaptam a frissítést és szépen telepítettem is. Már bánom.
Következőket tapasztalom ami iszonyat mód zavar:
1. aksi 1 napot sem bír, 1 napot bír úgy, hogy nem nyúlok hozzá.
A legtöbb amit kitudtam hozni belőle érintés nélkül az 1nap 7óra.
Hozzáteszem a legtöbb amit frissítés előtt bírt az 3nap volt.
2. álladóan kidobja a sim kártyát pedig nincs birizgálva.
3. térerőt eldobálja és a wifi is szarakodik.
4. 3G csak ritkán fordul elő pedig Pesten azért elég jól szokott száguldozni a világhálón.
5. már többször úgy beakadt a rendszer, hogy perceket vártam mire felállt ismét.
6. ...stb
Sorolhatnám napestig mennyire nem sikerült és mennyire nagyot csalódtam most a HTC rendszerében.
Hozzá kell tegyem, hogy eddig maximálisan meg voltam vele elégedve és azért használom már 1éve...Valakinek van még olyan problémája, hogy a kijelző bal felső 2/10 részénél függőleges sárgulás kúszik szépen egyre mélyebbre ?
-
Heroldg18
tag
Hello
Még nekem sem jelzi a frissítést pedig jó lenne!!
Cid: HTC__044.. Valakinek van valami információja hogy mikor jön rá a frissítés? -
PMG
csendes tag
válasz
FragMaster #51 üzenetére
Reggel frissült!
Elég fura mondjuk így elsőre.
-
TnTAtesz
csendes tag
válasz
FragMaster #55 üzenetére
Kösz megvan! De leginkább a panel forgatás zavar!
A többi mellékes
-
TnTAtesz
csendes tag
Megvan a frissités!
3 dolog kapásból nem tetszik benne! Eltünt a fejlesztői lehetőségek menüpont a beállitásokból, eltünt a feladat kezelő, és a paneleket nem tudom körbe forgatni teljesen, elakad a szélén
Ezt leszámitva kiváló, kevesebb ramot eszik kb 150mb! Jobban bírja az aksi! És a Sense 5 felület nagyon szép lett és még könnyeben kezelhető mint az elődje!
-
killray
csendes tag
válasz
crissprivat #52 üzenetére
Nekem HTC_405, szóval rajta vagyok a listán, de mégsem írja, h lenne frissítés. Mit tegyek?
-
Pacal22
csendes tag
Nem tudja valaki, hogy a többi CID-re mikor lesz frissítés?
-
PMG
csendes tag
válasz
FragMaster #43 üzenetére
Aha...nekem a CID még caller id
Hogy azt mondja: HTC_621
-
BenHans
addikt
válasz
crissprivat #47 üzenetére
Próbáld ki [ezt].
-
crissprivat
senior tag
Még valami lenne. Az éetesitö LED miért csak 5 percig jelez? Nem lehetne meghosszabitani a jelzés idejét addig,amig nem nézem meg?
Hát nem valami frankó gyári ficsör -
TnTAtesz
csendes tag
válasz
FragMaster #45 üzenetére
Thx!
-
TnTAtesz
csendes tag
válasz
FragMaster #43 üzenetére
És honnan tudom meg nekem melyik ezek közül??
-
FragMaster
addikt
+TnTAtesz #42:
A következő CID-ek kapnak jelenleg frissítést: "00000000" , "11111111" , "22222222" , "33333333" , "44444444" , "55555555" , "66666666" , "77777777" , "88888888" , "99999999" , "HTC__001" , "HTC__E11" , "HTC__203" , "HTC__Y13" , "HTC__102" , "HTC__405" , "HTC__304" , "HTC__A07" , "HTC__016" , "HTC__032" , "HTC__M27"
-
TnTAtesz
csendes tag
Nekem független de egyelőre semmi hír!
-
PMG
csendes tag
válasz
FragMaster #35 üzenetére
Telenor... :-/
-
BenHans
addikt
válasz
enginev3.0 #36 üzenetére
Mert jobb, gyorsabb, és kevesebb ramot fogyaszt.
-
vicze
félisten
válasz
crissprivat #37 üzenetére
Gyárilag sajna nem.
Ez a alap Droid hozadéka, de igazából csak tableten lenne értelme, ahol ugye lehet több profil, telón nem igazán értem minek. -
crissprivat
senior tag
Tényleg jobb lett és szebb lett így az egész cucc. Gyors,semmi akadás,minden f@sza. Egy valami zavar.
Amikor lehúzom a kétujjas gyorsbeállitó panelt,akkor a bal felsö sarokban a saját profilom vigyorog rám. Azt nem lehetne törölni és mondjuk ami fontosabb lenne számomra a GPS beállitást helyette odatenni?
Nem jöttem rá hogyan lehetne,itt talán majd valaki kioktat. -
PMG
csendes tag
Érdekes...nekem sem jelzi, hogy volna frissítés (HOX).
-
TnTAtesz
csendes tag
Hali! Htc One X+ van, és egyelőre nem jelez ki frissitést! Meddig várjak még rá? Valaki valami infot tud adni esetleg!
-
Ádám16
addikt
Ideje volt már azért. Felhasználói vélemények vannak már?
-
ArSeTh
csendes tag
OFF:
Technikai analfabeta letemre elore is elnezest kerek a tudatlansagomert, de megtudna nekem valaszolni valaki, hogy a magyarorszagi htc one xfuggetlen) hasznalhato e Del-Amerikaban,egeszen pontosabban Panamaban?
-
M5Norbi
őstag
És vajon 4.3-at megkapja? Vagy mint a ONE S-nél bejelentik nemsokára hogy vége?
Így nem volt nehéz elsőnek lenniük hogy csak 1 készüléket frissítenek.Nem mintha bármelyik gyártó jobb lenne.Fél éveket kell várni gy olyan frissítésre aminél már van újabb is.
-
Szakiii
addikt
válasz
FragMaster #24 üzenetére
Ez jó kérdés
én azt mondom ha nekem a one-ra se jönne már semmi update akkor is meg lennék vele elégedve embertelen jó telefon semmihez se hasonlítható ami eddig volt nekem pedig volt note 2, galaxy nexus, s2, evo 3d,sony xperia s stb.
(one x nem tudom milyen de ha hasonlóan jó akkor nem lehet gond ha nem jön több frissítés.)
-
BenHans
addikt
Egy gondolat bánt engemet, weather animációk hiányát szokni meg...
Amúgy grat és kösz HTC, jó/jobb a rendszer.
-
Szakiii
addikt
válasz
FragMaster #19 üzenetére
És? Ez nem változtat a tényen, nem hiszem hogy jobb hogy most várniuk kell még minimum szerintem fél évet hogy 4.3 legyen ahelyett hogy lenne 4.2 és az után 4.3.
-
Márkosz
tag
Kíváncsi leszek, hogy a Samsung Galaxy S3 vagy az LG Optimus 4X HD mikor kapják meg a 4.2.2-töt! Mert annó a 4.1.1-es frissítésnél is a HTC One X kapta meg leghamarabb, aztán rá 2hónapra Samsung Galaxy S3, majd jóval később az LG Optimus 4X HD kaptam meg utoljára!
-
korpicschess
veterán
4.2.2? Most hogy is van, androidnál minél kisebb a szám, annál jobb?
-
elpatkorado
aktív tag
Szuper. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lett jól optimalizálva.
-
HawerKing
őstag
Ideje volt mar
-
Márkosz
tag
Nekem teljesen jó, és gyors! Szép volt HTC!
-
CrAck69
senior tag
Kis elírás:
"vált elérhetővé a 4.1.18.401.2-es verziószámú"
van benne egy plusz 1-es xD
nem?És épp kúszik is fel a telóra xD
Már vártam. -
O N E
tag
Ez már dícséretes
-
xsad60
csendes tag
Igen, persze ez a BlinkFeed hibája és nem a frissítésé
-
-
xsad60
csendes tag
Azért nem minden fenékig tejfel. Ahogy észrevettem a teló picit lassúnak érződik, nem olyan "szmúsz" mint volt. A BlinkFeed a saját tartalom beállításának hiányában nem a legjobb, mert akkor inkább jövök ide híreket olvasgatni mint a külföldi lapokat. A dalszövegek kiírása jónak hangzik, csakhogy nem tudta megtalálni egyik zenémét se (bár ez lehet valamilyen kiszolgálói hiba). Tetszik, jól néz ki, eyecandy meg minden, de van mit javítani.
-
Frozzy
őstag
válasz
Blackhammer #3 üzenetére
jöhetne már S3-ra is!! ezért nagy respect a HTC-nek!
-
Blackhammer
csendes tag
Persze.
4X HD meg 4.1.2-nél tart, ugyanezzel a Hardwerrel. -
GALARDO
addikt
Helyes.
-
danikollar
őstag
Jobb később, mint soha!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest