- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
Kicsit el vagytok szállva már nem azért. Qrvára nem jelentettem ki semmit azon kívül, hogy a több alkatrész növeli a hibaarányt. Ez egyszerű valószínűségszámítás, nem tudom ez ellen mit kell ágálni. Azt nem mondtam, hogy mennyire, vagy hogy ettől már vitán felül túl nagy az esélye egy hibának. Amennyiben valamilyen módon mégis elejét tudják ennek venni és elfogadható tartományba szorítják a meghibásodási rátát, akkor tök ok az egész, de ugye erről sem tudni jószerivel semmit. Biztos így van, különben nem hozták volna ki, de ugyebár láttunk már nem egy, nem kettő hibás szériát. Ha úgy jobban tetszik, akkor úgy fogalmazok, hogy több alkatrész ceteris paribus növeli a meghibásodás lehetőségét.
A garanciát meg nyilván nem úgy értettem, hogy adjon a gyártó garanciát az adatokra, te jó isten. Általános értelmű frázis volt.
Az egésszel pusztán csak éltem a gyanúperrel, jószerivel csak érdeklődtem, hogy kell-e aggódni. Érdekes módon a többieknek nem volt ez ellen kifogásuk.
De látom jól megy a másikat látatlanban hülyének nézni. -
gabber01
addikt
válasz
szeksziboj #61 üzenetére
A fölösleges cinizmusodat tartsd meg magadnak legközelebb...szerintem meg ez a lényeg.
Nem fikáztam egy szóval sem semmit, mindössze racionális fenntartásokat vetettem fel megalapozott indokokkal alátámasztva. -
gabber01
addikt
De most komolyan, 7 tányér már rengeteg meghibásodási lehetőség. Mi a garancia arra, hogy ez tartós termék ebben a formában? 8TB-ot elveszíteni azért nem a vicc kategória.
-
gabber01
addikt
7 tányér?? Jó sok meghibásodható alkatrész...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TV antenna és jelerősítés
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged