Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez mondjuk korrekt hozzáállás. Nekem az a véleményem, hogy bárki hibázhat, főleg nagyon leterhelt, stresszes időszakokban. Bármilyen sikeres vállalkozásnak, olyannak is akinek akár több száz pozitív visszajelzése van mondjuk a facebook-on, biztos lesz negatív értékelése is. Előfordul. Azt sem gondolnám, hogy külföldön aztán minden úgy működik mint a Schafhausen, ott senki sem hibázik, minden vevő elégedett mindig, persze, nyilván nem igaz ez ott sem. Én megértem Somatom felháborodottságát, hogy kétszer javították a telóját egymás után, kétszer két hétig és ez nem volt jó, de azért ebből nem vonnám le azt a következtetést, hogy az egész magyar kerékpáros szakma egy nagy szar és menjen mindenki külföldre vásárolni, szervizeltetni. Ha időbe is telt, de azért neki is megoldódott a problémája, mert csak elkészült az a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- RAM topik
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest