- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
agent_k
őstag
válasz
Daffni2 #10209 üzenetére
Amíg csak javaslat, addig megy a marháskodás. Ha rendelet lesz, akkor majd lesz türelmi idő és tovább megy a marháskodás. 1,5-2 éven belül nem lesz változás szerintem júli 1-hez számítva.
Amikor majd nagy nehezen csinálniuk kell valamit, akkor majd valami szervezett keretet csinálnak neki a mostani árak megháromszorozásával vagy négyszerezésével, jó sok adóval és ennyi
Továbbra is virágozni fog az import. A kevésbé rizikós történet EU-n belüli beszerzéssel, a rizikósabb meg EU-n kívülről. Egy az egyben a CD/DVD/SD/Pendrivos mutatvány jut eszembe. Menjen mindenki amerre lát.Bárminek az áráról:
Szénszálas mintázatú fekete bmw emblémát vadásztam a neten. Találtam az ebay-en 6500-ért előre, hátra, kerekekre és a kormányra is.
Találtam több magyar forrást is, de ott 20k alatt nem lehet hozzájutni.
Mi lesz? Természetesen ebay.
Aktív témák
lo Az elektromos cigaretta előnyei egy aktív dohányos szemszögéből...
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- ASUS ROG Ally
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest