- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Aktív témák
-
Hege1234
addikt
vilmaboy:
nekem 2 hete jött meg 130ml (10ml és 30 ml)
30ml-es tubus jó
de a 10ml es tubus nagyon nem jó
de mivel voltak tartalék üvegcséim egyből átraktam őket
és így már nemvolt fura szagaa lötyik finomak csak a tubust kell cserélni
vagy 30ml-t kell rendelni azok jók -
bluyoo
nagyúr
válasz
karakpecze21 #4838 üzenetére
Ezt a piritós kenyér likvidet már én is néztem érdekes "élmény" lehet innen tényleg egy lépés a foghagymás vagy a pacalpörkölt ízű likvid
Csak most egy hete kóstoltam dohányízen kívül Marcipán és Vanillia ízűt finomak de szerintem maradok a dohánynál.Bár néha üdítő más ízt slukkolni.
"Kicsit meghígítottam sima dohány liqviddel, hogy ne legyen olyan vad mentol, de valami brutálisan jó lett." Én a számomra rossz ízeket szoktam mentollal finomítani így talán 20ml-t kellett a kukába dobnom a 6 hónap alatt. -
mord025
csendes tag
Egyszerű Fa aromából készült levesek, Skate maga készítette, a legjobb amit 1 db fa ízből ki lehet hozni.
Van Dekang is, de az mellé meg odavan írva.
Itt meg Skate szétszed neked egy aksit
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JQ2O5H0aWGM
Ami a nehezebb, hogy utána is összerakja -
vilmaboy
őstag
jam... még egy... ego akksit hogy lehet szétszedni? Érdekelne a belseje, de nem merek nekimenni. (A hacker vér)
esetleg van kapcsolási rajz valahol róla? vagy leírás a szétszedéséről?
-
vilmaboy
őstag
az evaportime lötyiivel vannak tapasztalaitok? Mondván hogy bezár, elég olcsóak a lötyik. de nem merek nagy adagot kérni belőle, ha nem jó félék.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
pirosvilamos #4841 üzenetére
Hát az elég durva lehet.Nehéz elképzelni, hogy az nekem ízlene, bár a puding próbája az evés, kitudja.
Inkább maradok a gyümölcs és más ízesítéseknél. -
pirosvilamos
tag
válasz
karakpecze21 #4838 üzenetére
A füstös pirítós nagyon megrázó
5ml-t rendeltem Lacától, véletlen 10-et kaptam
Állandóra nem szívnám, de alkalmilag nagyon jó
Tényleg pirítós íze van -
karakpecze21
senior tag
Én is arra gondoltam először.
Bakker milyen lehet a nemtudom én milyen ízű piritós kenyér ízesítésű?Volt már valaki itt olyan bátor, hogy hasonlót kipróbáljon?
Valami jó foghagymás kellene.Asszonyka örülne neki...
Általában 3 féle ízt szoktam használni, felváltva.Most épp Red USA mix (mentolos) pöfékelek.Kicsit meghigítottam sima dohány liqviddel, hogy ne legyen olyan vad mentol, de valami brutálisan jó lett.
Teljesen olyan íze van mint a mentolos Helikon-nak.(sűldő koromban 1 évig szívtam)
Komolyan mondom még olyan füstös ízhez hasonló íze is van, mint a rendes ciginek.Ez eddig a cigihez leghasonlóbb cucc amit én szívtam eddig. -
bluyoo
nagyúr
válasz
karakpecze21 #4833 üzenetére
"Amúgy ennek a "jeges macinak" milyen íze van?" Gondolom jegesmedve!
-
Wendelke
aktív tag
válasz
Az íze kb.a leírásnak megfelelő, olyan kellemes déligyümölcs mix íze van, de ha érezni akarod a mentolt is, akkor abból extra mentolt válassz szvsz. De nagyon nem lehet vele mellélőni, mert eddig mindenkinek bejött.
-
ithomas
őstag
válasz
Fogalmam sincs... most szerettem volna kipróbálni...
Amúgy elvileg a leírások alapján pont az amire vágyok már egy ideje...savanykás frissítő gyümölcs íz, dupla mentol ízesítéssel.
Amikor a nagy dögmelegek voltak, akkor mindent megtettem volna egy ilyen ízvilágért. -
ithomas
őstag
Én is megszívtam a Lacás rendelést..gyakorlatilag már 8 napja megrendeltem, oszt semmi.
A fórumon írta Laca, hogy aki már fizetett, csak nem kapta meg, az rendelje meg újra, és a közleménybe tüntesse felaz eredeti r számot.
Jahh...csak pont az a termék amit rendeltem, és KIFIZETTEM, az valahogy azóta elfogyott..(Amúgy jeges maci...)
Szerencsére nekem van még némi tartalék, sőt van egy bontatlan 30ml-es 18-as RY4-em is (egyensúly), amit szívesen elcserélnék valakivel másra(jó lenne max 12-es..), mert az RY4-ből csak a Mystic ízlik, ezt gyakorlatilag nem tudom elszívni...
-
sumermen88
tag
válasz
Heimdallr75 #4823 üzenetére
Értem
! Szép napot!
-
Xero
nagyúr
válasz
sumermen88 #4822 üzenetére
Ezt szerintem ne itt.
Félig ON:
Egyébként Laca most jól alámvágott a tárhely bedőléssel. Nyilván azt kellen se**be se*ualizáni, aki mindezt eladja neki hónapról hónapra hosting címszó alatt. Egy normális on time backup sincs mögötte.Folyadékom úgymond nullára apadt (múlt hét végén kellett volna rendelnem szokás szerint). Most, hogy kinyitott rendeltem is egyből, de a héten nem ígér semmi jót.
Ezen felbuzdulva gyorsan rendeltem más forrásból HG lötyit holnapi személyes átvétellel. Naná, hogy költöznek és nem lehet megoldani. Szivat a sors keményen. -
devast
addikt
válasz
Szerintem is mind többen megemlítették, nem igazán leszokásra való ez.... Én imádtam a dohányt, csak 2 bajom volt vele: 1, meghalok tőle 2, qrva drága.
És mint azt említette valaki, én is észrevettem, hogy mióta átálltam mintha fizikai függőségem nem lenne. Régen ha fél napig nem gyújtottam rá a plafonon voltam, izzadtam mint a ló, tipikus elvonási tünetek. Most ha itthon hagyom a készüléket akkor eleresztek egy hosszú káromkodást és annyi.Nincs koncentrációs zavarom, elvonási tünetem nap végére. Amikor ez először megesett furcsálltam is.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Heimdallr75 #4821 üzenetére
Én kevesebb mint egy hónapja szívom ezt, talán 3 hete.Viszont a munkahelyemen már most 2 követőm akadt, de már ezeken felül is érdeklődtek iránta.
Pedig először tágra nyílt szemekkel bámultak mikor a "paxtollat" szivogattam.Azt hitték valami toll van nálam.Van egy kis e-cigi tartó tokom, arra meg azt hitték inzulin-t hordok benne.Nekem nagyon bejön most már, mindig találok valami baromi finomat.Általában mindig csak 10ml-t veszek több ízből és baromira jók vannak.
Szerk: Most számolgatom már túlvagyok az egy hónapon, hamar elröppent az idő.
-
bigapu
tag
Hagyjátok szó nélkül,
-
bluyoo
nagyúr
válasz
"kamaszpanasz" "DROG, CIGI, ALKOHOL" menüpont
Vajon ki írhatta!?
-
Heimdallr75
őstag
válasz
kis érdekesség a dohányzásról...
tényleg minimális informálódás nélkül linkelgetsz itt nulla valóságtartalmú cikkeket. ne viccelj már.
"nem a nemdohányzással vetjük össze az elektromos cigit hanem a dohányzással. " -
sumermen88
tag
Bocsi mindenkitől akinek talán úgy tünt hogy offolgatni jöttem, meg trollkodni! Nem ez volt a szándékom!
Egy kis érdekesség az e-cigiről, most olvastam! További kellemes napot mindenkinek!
-
Heimdallr75
őstag
válasz
sumermen88 #4819 üzenetére
Azt nem érted hogy az ecigisek nagy része nem akarja letenni, miért tenné? ezzel egy olyan 4000 káros anyagot kirekesztünk. Nem leszokás a cél. Ennyi.
Ha minden e cigis csak egy embert térít át már jó, de halkan jegyzem meg szerintem mindenki tud 2-3 embert minimum. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
sumermen88 #4819 üzenetére
Én meg átszoktam rá de ha akanám MOST ezt is le tudnam tenni pedig 12-18as lötyit szívok.
-
sumermen88
tag
válasz
Heimdallr75 #4817 üzenetére
Nem nem!
Nem vagyok az a fajta!
Csak én ezen az állásponton vagyok az e-cigivel! Semmi bajom nincs vele, én is dohányoztam elég sokáig, szerencsére letettem, de ez nélkül!
-
ithomas
őstag
válasz
sumermen88 #4816 üzenetére
Én is tudok mondani néhány példát...
Sőt olyat is, aki már 0 nikotinost pöfékel 30 év cigizés után.
De szerintem akkor hívjuk ide a fórumba azt a pár millió embert, hogy hiteles képet kaphass... -
Heimdallr75
őstag
válasz
sumermen88 #4816 üzenetére
Te most trollkodni jöttél?
-
sumermen88
tag
válasz
pirosvilamos #4815 üzenetére
Igen, a te környezetedben!
De vagyunk pár millióan!
Minden ember más és ugye 10-15 ember az nemsok!
-
pirosvilamos
tag
válasz
sumermen88 #4814 üzenetére
Ezt a "nem sok sikerrel" szöveget el is felejtheted.
A közvetlen környezetemben, a munkahelyemen, és a baráti körömben legalább 10-15 ember van, aki e-cigivel szokott le az analógról.
Köztük én is, napi 2 doboz Marlborot tettem le, és április óta csak e-cigit használok.
Most a nic csökkentés jön, 12-reAmúgy béke...
-
sumermen88
tag
válasz
Heimdallr75 #4813 üzenetére
Persze, nem "e célra,, készült, de sokan használják segédeszközként!
nem sok sikerrel!
-
Heimdallr75
őstag
válasz
sumermen88 #4810 üzenetére
erősen tévúton jársz
nem leszokási céllal van, sőt nem is akarok leszokni...
-
ithomas
őstag
válasz
sumermen88 #4810 üzenetére
"hogy ha valaki egészségesen, egészségesebben akar élni..."
Szerintem aki eljutott odáig, hogy ecigit szív, már nem keveset megtett egy jobb, egészséges életért, és közérzetért.
Én is meg vagyok róla győződve, hogy a legtöbb ember aki áttért, az nem leszokás céljából tette.
Ha valaki le akar szokni, az valóban tegye le és kész. -
bluyoo
nagyúr
-
törölt tag
válasz
sumermen88 #4807 üzenetére
Az ecigi egy dohányzási alternatíva, nem leszoktató eszköz. Leszokásra is lehet jó (folyamatosan csökkenteni kell a folyadék nikotintartalmát), de ha nem akarsz leszokni, csak egészségebben élni, akkor jön jól igazán.
-
sumermen88
tag
Szerintem minden emberben kell lenni annyi akarat erőnek hogy e-cigi nélkül is eggyik napról a másikra le tegye a cigit! Napi 1 dobozzal szívtam én is! Nem azt mondom hogy egyszerű, de minden ember képes rá! Csak kitartás kérdése!!!
Sok ismerősöm tette le percről percre a cigit! Készz elég volt, nem kell!
Sok sikert mindenkinek a leszokáshoz! Nem szabad megvárni az 1000Ft-os árakat!
-
-
choler.
tag
Sziasztok!
Erről mi a vélemény egy kezdő számára? Pár napja lehetett kapni 3K-ért is.
Dark Next készlet. -
vazzz
őstag
Csak szólok, hogy az átszokás legfőképp akarat kérdése. A jó ecigi, jó liquid és megfelelő mennyiségű nikotin csak tartozék, viszont elengedhetetlen a sikerhez.
Aktív témák
lo Az elektromos cigaretta előnyei egy aktív dohányos szemszögéből...
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest