- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
sumermen88 #4822 üzenetére
Ezt szerintem ne itt.
Félig ON:
Egyébként Laca most jól alámvágott a tárhely bedőléssel. Nyilván azt kellen se**be se*ualizáni, aki mindezt eladja neki hónapról hónapra hosting címszó alatt. Egy normális on time backup sincs mögötte.Folyadékom úgymond nullára apadt (múlt hét végén kellett volna rendelnem szokás szerint). Most, hogy kinyitott rendeltem is egyből, de a héten nem ígér semmi jót.
Ezen felbuzdulva gyorsan rendeltem más forrásból HG lötyit holnapi személyes átvétellel. Naná, hogy költöznek és nem lehet megoldani. Szivat a sors keményen. -
devast
addikt
válasz
Szerintem is mind többen megemlítették, nem igazán leszokásra való ez.... Én imádtam a dohányt, csak 2 bajom volt vele: 1, meghalok tőle 2, qrva drága.
És mint azt említette valaki, én is észrevettem, hogy mióta átálltam mintha fizikai függőségem nem lenne. Régen ha fél napig nem gyújtottam rá a plafonon voltam, izzadtam mint a ló, tipikus elvonási tünetek. Most ha itthon hagyom a készüléket akkor eleresztek egy hosszú káromkodást és annyi.Nincs koncentrációs zavarom, elvonási tünetem nap végére. Amikor ez először megesett furcsálltam is.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
"kamaszpanasz" "DROG, CIGI, ALKOHOL" menüpont
Vajon ki írhatta!?
-
Heimdallr75
őstag
válasz
kis érdekesség a dohányzásról...
tényleg minimális informálódás nélkül linkelgetsz itt nulla valóságtartalmú cikkeket. ne viccelj már.
"nem a nemdohányzással vetjük össze az elektromos cigit hanem a dohányzással. "
Aktív témák
lo Az elektromos cigaretta előnyei egy aktív dohányos szemszögéből...
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Spórolós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest