- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Viszont meg is nézheted az ecigiforumon,kik is egyesületi tagok...ami mellékesen sz...t se ér,ért el eddig.
Maximum 1-1 találkozónyit a "elitnek".
Ok,semmibe se került...de mostmár értelme se maradt kábé.
És teljesen jogos,hogy sok mezei vaper,pl.Én is,úgy vagyok vele,hogy intézem a lötyit,írok a fórumra,de ennyi...jobb nem hősködni...
Egyébként a külvilág is eljutott a hőskor első fázisába,régóta a kutyát nem izgatja,hogy vapelek,aki tudja,mi ez,az már utánajárt,szerzett,a többi agymosott meg lassan undorral néz rám,mert pl.nálunk minden zárt helyen lehet...más kérdés,hogy mennyire kelt visszatetszést(semennyire,sőt...),és mostmár azzal is jönnek,hogy ez méreg meg illegális,stb...már győzködni se lehet,mert lötyi csak importban...Plusz jön mellé ez a hülye saját tapasztalat is,hogy ismerősi kört IS nézve,aki nem szokik át...csak a pénzét szórja.Lesz egy másik függősége is,ami az eredeti célt később nem váltja már be...és ezt látom MINDENKITŐL,aki csak mellé veszi a ciginek a vape-t...olyanokra gondolok,akik pl.hozzám hasonlóan mondjuk másfél pirosról ugrottak le szinte azonnal fél extra lightra...DE nem akarták a cigit se hagyni,csak család,munka melletti könnyítés.Én is így álltam neki,fele megvan,sokszor az extra light se megy le full,eldobom a p...ba...viszont lassan megint 1 doboz/nap.Tök mindegy,láncvapelek-e...egyszerűen fél óra 18-as gőz után tolom a pofámba a bagót.És az HAT.A gőz nem...élvezem,stb...elnyomja a potyacigi vágyat,amikor "óraszerint" kéne...de ennyi,mostanára,bármivel.poénból kipróbálom a mentes lötyit
ha már sz...t se ér a nic,lehet így meg legalább olcsó lesz,kíváncsi vagyok...
Aktív témák
lo Az elektromos cigaretta előnyei egy aktív dohányos szemszögéből...
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 10
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Androidos fejegységek
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Suzuki topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó Konfig I7-6700 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX2060 6GB!
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest