- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
A cikk érdekes, csak ez megint csak azt bizonyítja, hogy a microsoft nagy ívben szarik a felhasználóira, az ,hogy a felhasználók megvettek valamit, ami úgy ahogyan van 5 éve béta, engem nem fog megvigasztalni, hogy kiadtam valamire pénzt, amit aztán a microsoft, majd jól eltemet...
- 1 user általam, és vannak még páran ezzel így...
-
hallador
addikt
válasz
andreas9109 #365 üzenetére
Egyetértek, de ezt így nem akartam kiírni, mert jönnek az MS emberek, és elmagyarázzák, hogy az MS szerett, azért van ez így.
-
hallador
addikt
-
hallador
addikt
Senki.
A microsoft abból él, hogy elterjedt desktopon. Szerver szinten pedig még elterjedt, de ha így haladnak, akkor azon a piacon is elvesztik a vezető szerepüket.
A Windows-okat lassan csak a nagyvállalatok veszik legálisan, a cloud környezetekben halott a windows, ez alól az agyon reklámozott, de igazából senkit nem érdeklő azure a kivétel, csak az azure egyszerűen rohadt drága, valamint home userek kilőve.
A kisméretű Linuxok megölik a nagy méretű, baromi sok helyet foglaló windows szörnyeket. Egy windows server méretén, pláne ha van rajta valamilyen alkalmazás is, 5 - 6 Linux elzakatol, ha pedig nem teljes értékű, hanem core Linux, akkor 10 is elüzemel egy windows helyett a cloudba, ezen a microsoft nano server sem segít semmit, mert pontosan olyan használhatatlan a teljes értékű Linux-ok mellett, hogy az eleve halálra van ítélve.
Az Office-ra is lassan sor kerül, de még ez megy a legjobban, egy darabig. -
hallador
addikt
Vannak valós gondok wp táján, amik objektíven mérhetőek
Igen pl a hangerő szabályzás. vagy éppen a beállítások táján is vannak jobbnál jobb megvalósítások amit a Symbian 10 - 12 éve is jobban csinált.
de ez a kijelentés csak felhasználói rugalmatlanságot/nem tetszést sugall. Ezért kár ms-t hibáztatni.
Magyarul ha nem szeretem szopatni magam, akkor hülye vagyok, mert az ms alapvetően jól megoldotta, csak logikátlan hulladék az egész ezért a user a hibás.
Valamint ezért nem az ms a hibás, hanem miért nem írok egy appot ami legalább annyira használhatóvá teszi a rendszer, mint amennyire bármelyik konkurenciája 15 éve is akár használhatóbb volt?
Szóval nem kell ezt szépíteni a Microsoft ezt elrontotta elég rendesen, ahelyett, hogy a felhasználóknak kedvezett volna szart gyártott amit 5 év alatt nem sikerült komfortosabbá tenni, és akkor microsoft fanoktól hallhattuk a graphisoft park baromságát, hogy erről senki nem tehet mert ilyen az alaprendszer blablabla...
Néhány ember hozzáállása azért érdekes itt, mert anno még engem is oltogattak, amikor valamilyen wp hiányosságot felhoztam, h az nem kell, nem fontos, meg a többi sablon. Most meg ugyanolyan meggyőződéssel oltják a rendszert.
Na az nem én voltam, kb mikor beírtam a 930 fórumba, majdnem leköpködtek, hogy merek ilyeneket írni? Ja hogy tényleg igaz az nem gond, ja hogy a microsoft szokásos nem törődömséggel rányomta a userekre, az sem baj....
-
hallador
addikt
A Ms a legnagyobb troll, csak most nem jött be neki, amit eddig még tudott simlizni az elmúlt 30 évben lefizetesekkel. Mert már van konkurencia, nem úgy mint a 80as 90es években. Szóval trollkodassal vádolni azt aki ezt a hulladék mindig béta befejezetlen rendszert kritizálja. Minimum Microsoftos szokásos hogyan basz...át a usert. Nekem is van wpm de egy megszokhatatlan valami. Ócska hulladék fos appokkal. Nem kell védeni ami hulladék. Ez ilyen Microsoftosra sikerült van ilyen.
-
hallador
addikt
Csak utána javítják 2 héten belül a WM meg azóta hulladék amióta megjelent, azért ugye érzed, hogy picit microsoftosra vetted a figurát megint... Hol volt hol nem volt a fele sem igaz sem volt.. Na kb ez a WM most... Azért jó, hogy az IOS-al trollkodsz mert éppen az működik a WM is csak igazából szar....
Mondom ezt úgy, hogy van egy Lumia 930-am, a telefon minősége elmegy a szoftver is gyors, de olyan microsoftosan van elcseszve az egész...
aha, amik novemberetol voltak kaphatoak egyes orszagokban. az iphone meg egy "kicsit" tobb orszagban, szoval az osszehasonlitasnak konkretan nulla ertelme van. de flamelni remekul lehet vele. de ha mar flame: ipad: -27%, surface: +29%
Ja ha az Ipad -100000%-ot esik eladásokban akkor is többet fognak eladni belőle egy év alatt, mint a microsoft a surface 1 megjelenése óta adott el összesen, megkockáztatom adjunk hozzá mostantól 10 évet akkor is...
amugy szerintem most van az, hogy miutan az osszes felesleges embert elkuldtek a regi nokiasok kozul szepen tartalekra kapcsoljak az egesz mobilos vonalat, es csak tessek-lassek foglalkoznak majd vele. kiszallni nem fognak a piacrol, mert az uwp duma ugy nem festene olyan jol, de sok jovoje nincs mar a paltformnak.
Ja azt ismerjük mikor a microsoft tartalékra kapcsol, megfogalmazhatod nyugodtan, szarnak nagy ívben mindenre, főleg a userre, csak így microsoftosan. De legalább a Nokia jól járt... Ha már a microsoft ezt is elba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TV antenna és jelerősítés
- Dell notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Egy óra, két rendszer
- Hardcore café
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( eSIM ) , üzletből, Garanciával
- Google Pixel 7pro gyári független 100% hibátlan
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- Inspiron 7510 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- IPhone 13 Pro 128GB zöld 100% hibátlan új 100% akku!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest