- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
andreas9109
tag
válasz
hallador #351 üzenetére
Arról az officeról beszélsz, ami iOS-en szétfagyasztja a telót, ha a 365-ös előfizetéses accounttal akarsz belépni? Vállalhatatlan. Az is az, amikor az ingyenes alkalmazás szarja össze magát, de az, hogy az az alkalmazás, amiért fizetsz, az egyenesen felhàborító. A MS megérett a bukàsra, egészen pofátlan, amit művelnek.
-
HaZse
őstag
válasz
hallador #270 üzenetére
"vagy éppen a beállítások táján is vannak jobbnál jobb megvalósítások amit a Symbian 10 - 12 éve is jobban csinált."
Nekem meg pont az tetszik benne, hogy a beállítás (gépház) ugyanolyan, mint az asztali windows 10-ben.
De lehet, hogy a w10m mobilok azért ilyen kevés belőle a választék az x50-es szériában, mert az MS ki akarja futtatni pár éven belül. Én is hallottam erről a Surface Phone telefonról. Szerény véleményem, hogy ezt már rég a wp7-es után kellett volna elkezdenie a mobil fronton. Itt arra gondolok, hogy nem ARM procit kellett volna a WP8-as telefonokba rakni, hanem az x86-os Atom procikat. És akkor elég simán átjárható lett volna a plattform az asztali és mobilos eszközök között. Csak épp a mobilos alkalmazásokat csak az áruházból lehetne feltenni és a fejlesztőknek csak egy mobilos GUI-t kellett volna a programokhoz csinálni.
-
Polllen
félisten
válasz
hallador #270 üzenetére
Magyarul ha nem szeretem szopatni magam, akkor hülye vagyok
Nem, csak annyit írtam, attól hogy nem tetszik valami, nem biztos, a rendszer a hibás. A megszokhatatlan valami inkább nem tetszést fejez ki, mint valós problémákat.
Az már más kérdés, hogy minek használsz olyat, amit nem szeretsz, de biztos jó okod van rá.
-
Polllen
félisten
válasz
hallador #266 üzenetére
megszokhatatlan valami
Vannak valós gondok wp táján, amik objektíven mérhetőek, de ez a kijelentés csak felhasználói rugalmatlanságot/nem tetszést sugall. Ezért kár ms-t hibáztatni.
jksx
Néhány ember hozzáállása azért érdekes itt, mert anno még engem is oltogattak, amikor valamilyen wp hiányosságot felhoztam, h az nem kell, nem fontos, meg a többi sablon. Most meg ugyanolyan meggyőződéssel oltják a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest