- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Megint nem érted...a többség itt szereti/szerette a lumiákat. Csak egyszerűen nincs alternatíva, amire jó szívvel lecserélném a 620-at, pedig már kellene. Vagy adjak 80e ft-ot a 650-ért? Nem ér annyit, talán picivel többet, mint a felét. Alig ad ki az ms telefont, azok is vagy kiöregedett hardverrel jönnek vagy egy vagyonba kerülnek. Nincs mit csodálkozni, hogy egyre kevesebben vesznek telefont tőlük. Ott volt a karácsony...jelent meg új teló? Igen a 950, a 950xl meg az 550...hol a középkategória? Rengeteg alkalmazás hiányzik wpről, miközben droidon már a klónokból van egy tucat, az egyébként is ingyenes originál változat mellett...tesz bármit az ms, hogy vonzza a fejlesztőket? De most komolyan...miért nekem a vevőnek kell alkalazkodnom egy gyártóhoz a leggyorsabban fejlődő üzletágban, ahol naponta jelenik meg új készülék? Szeretem a wp-t? Igen. Csak szeretetből kifizetnék kétszer annyit érte? Nem. Ennyi...
-
legiaap
félisten
Ekkora egy barom cikket. Naná, hogy egy winmagazin oldal nem temeti...még szép ha már az is temetné.
A cikk szerint tehát azért nem temeti, mert a Microsoft több lábon is megáll? És akkor ennek mi köze a windows telefonokhoz? Mennyien töltötték le az odfice-t, meg a felhős appjukat? És akkor mi van. Nekem is fentvan mind az almás cuccaimon még sem fizetekértük egy fityinget sem és ezzel nem csak én vagyok így. Tehát velem pont nem járnak jól. Akkor az ilyen ingyen használó userek hogy segítik elő, hogy ne dőljön be a mobil részleg? Uraisten ilyen sz@r érveket. El sem kellettt volna olvasnom.
Üzleti szektor meg a másik nevetséges rész. Alattam már elmondták páran miért is. -
NavySeal
senior tag
-
hallador
addikt
A cikk érdekes, csak ez megint csak azt bizonyítja, hogy a microsoft nagy ívben szarik a felhasználóira, az ,hogy a felhasználók megvettek valamit, ami úgy ahogyan van 5 éve béta, engem nem fog megvigasztalni, hogy kiadtam valamire pénzt, amit aztán a microsoft, majd jól eltemet...
- 1 user általam, és vannak még páran ezzel így...
-
bihariszabi
aktív tag
Most egy kicsit lehiggadva. Mi értjük, hogy neked ez így rendben van. Csak azt értsd meg, hogy nem vagyunk egyformák és amik neked nem kellenek, attól az még kellhet nekünk. Használd nagy megelégedéssel, de nekünk akkor is többre van szükségünk. Nem kell ezt ragozni. Mindannyian más és más körülmények között használjuk a kütyünket. És itt most nem a chat fej a lényeg, de van, akinek meg az. Amiket te leírtál, mi is tudjuk használni. De mi sok mást is tudunk, használni -függetlenül attól, hogy az neked fontos, vagy sem-, de te akkor se tudnád azon a telefonon, ha akarnád és ez a lényeg. Én konkrétan be sem kapcsolom már a pc-t, mert mindent megcsinálok telefonon/tableren, amihez pc kellene és nem hurcolok magammal egy 3 kg-os laptopot. Aki mondjuk egy órát utazik vonaton, vagy olyan helyen dolgozik, ahol nem folyamatos munkavégzés van (diszpécser szolgálat, jegypénztár, telepőr, stb), annak hatalmas áldás egy olyan kütyü, amin nincsen kompromisszum. Kár lenne leírnom, hogy mik ezek a funkciók, mert úgyis azt válaszolod, hogy ez neked nem kell. De másnak meg kell.
Pollen 279
Az értes értesítési probléma csak egy a sok közül. A legtöbb gond és hiányosság 1-2 hetes használat után jön elő. Hogyan kereshetnék rá egy olyan problémára, amiről nem tudom előre, hogy van? Ráadásul a WP topicban minden figyelmeztetés nélkül tiltanak, ha egy rossz szót is mer az ember írni róla. Így javarészt csak az ömlengések mennek ott, meg hogy milyen tokot kell venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest