- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most azért elmondom neked, hogy a radeon 5700 kártyával se látok különbséget a 2 HDR kép között, Holnap beledobom a Radeont és csinálok neked képeket, már ha látni fogod a saját monitorodon, és megköszönöm ha felhomályosítasz mit kellene látnom különbségként ezzel a bizonyos tone mappinggel, mert én nem látok eltérést a két kép között.
-
-
dkess
őstag
Az RTX -ekben is benne van a DSC 1.2, ha jól tudom. Az a "limit nélkül" az biztos (mondjuk tftcentral -on szereplő hír szerint igen, de más portálokon nem részletezik ezt a hírt nagyon) ?
Értem ez alatt, hogy 4K/144 Hz -en RGB/4:4:4 -ben milyen max bpc -vel megy? Ez is DSC 1.2 avagy ebből van már újabb verzió is?
-
snecy20
nagyúr
Én ezt amúgy el is fogadom félmegoldásként. A kevésbé "vájtszeműeknél" még el is mehet a dolog.
Teljesen más a hardver G-Sync és FreeSync kijelzők esetén, és bár úgy tűnhetett hogy eljött a kánaán és végre meg lehet venni az olcsóbb FreeSync variánst Geforce-osként... hát, sajnos nem.
De amelyik elviekben megkapja a Supported plecsnit, ahogy olvasom, több esetben még ott is vannak anomáliák - pl. flickering, vagy csak teljes képernyős módban okés a dolog, ablakos üzemmódban már nem, stb. -
snecy20
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34A650UXUXEN)34" UW-QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27CG554EUXEN) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest