Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most azért elmondom neked, hogy a radeon 5700 kártyával se látok különbséget a 2 HDR kép között, Holnap beledobom a Radeont és csinálok neked képeket, már ha látni fogod a saját monitorodon, és megköszönöm ha felhomályosítasz mit kellene látnom különbségként ezzel a bizonyos tone mappinggel, mert én nem látok eltérést a két kép között.
-
-
dkess
őstag
Az RTX -ekben is benne van a DSC 1.2, ha jól tudom. Az a "limit nélkül" az biztos (mondjuk tftcentral -on szereplő hír szerint igen, de más portálokon nem részletezik ezt a hírt nagyon) ?
Értem ez alatt, hogy 4K/144 Hz -en RGB/4:4:4 -ben milyen max bpc -vel megy? Ez is DSC 1.2 avagy ebből van már újabb verzió is?
-
snecy20
nagyúr
Én ezt amúgy el is fogadom félmegoldásként. A kevésbé "vájtszeműeknél" még el is mehet a dolog.
Teljesen más a hardver G-Sync és FreeSync kijelzők esetén, és bár úgy tűnhetett hogy eljött a kánaán és végre meg lehet venni az olcsóbb FreeSync variánst Geforce-osként... hát, sajnos nem.
De amelyik elviekben megkapja a Supported plecsnit, ahogy olvasom, több esetben még ott is vannak anomáliák - pl. flickering, vagy csak teljes képernyős módban okés a dolog, ablakos üzemmódban már nem, stb. -
snecy20
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- ASUS VG248 165Hz 24
- OLED GAMING TOP MSI 321UPX QD-OLED 32 4K 240Hz
- LG UltraGear 32GQ85X-B felsőkategóriás LED Nano IPS Monitor eladó! 1440p 240Hz 1ms
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest