- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most azért elmondom neked, hogy a radeon 5700 kártyával se látok különbséget a 2 HDR kép között, Holnap beledobom a Radeont és csinálok neked képeket, már ha látni fogod a saját monitorodon, és megköszönöm ha felhomályosítasz mit kellene látnom különbségként ezzel a bizonyos tone mappinggel, mert én nem látok eltérést a két kép között.
-
-
Ez a 3. monitor a családban amit most használok és Gsync kompatibilis. Mindegyik tökéletesen működik. Ennél a mostani Samsungnál bénáztam eleinte, mert azt gondoltam a freesync 2 nem jó hozzá,de mint kiderült a freesync 2 vel kell használni és akkor tökéletes.
Nem tudom milyen monitorokkal találkoztál eddig ami nem működött nálad vagy hogy használod ,a beállításokban van e valami eltolva esetleg, de most a fiamnál egy Acer KG251QFbmidpx van nálam egy Samsung C32 HG7 van és előtte volt 3 hétig egy MSI Optix.
Mindegyik tökéletes A Sync monitor.Ezek előtt egy Asus PG 278 monitorom volt, ami Hivatalos Gsync volt, dedikált hardverrel tehát van összehasonlítási alapom.
A teljes képernyős és ablakos mód probléma jelentkezik gsync monitoroknál is, Windows probléma volt ami ütközött a driverrel. De ez érintette a freesync kijelzőket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Gitáros topic
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest