Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz
RepeatSector #23 üzenetére
Túl jól hangzik, de majd ajánlom másoknak is esetleg és ha tényleg ennyire jó, akkor akármi lehet.
-
RepeatSector
senior tag
válasz
t72killer #34 üzenetére
én maradok a régi jó dolgokánl tudod dreamcast sonic the hedgehog sima scart kábel rca coax hdmi??? van a tv-men egyszer használtam!!! sok az újítás csak az a baj hogy 2005-2006 óta nem változott semmi nekem megvan a 72cm-es videoton tv-m 2éve vettük meg van egy lg lcd tv-m ami porosodik 17"-os crt moncsim van gépemhez 2003-óta megvan.
-
válasz
RepeatSector #33 üzenetére
HDTV és HDTV között azért komoly különbségek vannak, én azért láttam már olyat is, ami tud újat mutatni. Mindenesetre én maradtam a nagyomonitornál (26") ott tényleg sokkal szebb a HD mint akár egy sima DVD. (ripekről nem is beszélve, szimplán nagyok a pixelei, míg a HD szép éles nagy képfelületen is)
OK, a mobilon persze nem néznék ilyesmit, de ez alternatív felhasználás lenne, hordozható mozigép pl projektorra/HDTV-re kötve.
P.S.: írásjeleket még nem tanították
?
-
válasz
RepeatSector #31 üzenetére
Nálam legfőbb használat a navigáció (gyalogos túra+kocsi) ezenkívül cset (nimbuzz), nagyritkán netezés 3G-n. A HD lejátszást (ha rendesen menne) akkor használnám, ha TV-hez dokkolni lehetne a telót, és pl haverhoz átmenve így moziznánk.
-
válasz
RepeatSector #29 üzenetére
Kicsit fésüld meg a mondanivalót, tömény ez így
Szval, DualSIM-es WiMo teló van, hogy natíve támogatja-e a kernel, nem tudom, de megoldották.
A HD2-t én sem vettem meg, vettem helyette egy öreg Kaisert, ami egyelőre kiszolgálja minden igényem (GPS, cset, néha 3G-n netezés), majd fejlesztek, ha a HD2 utódja 40kHUF körül lesz használtban
Pár használható fejlesztésre várok, pl LTE/4G, kombinált GLONASS-GALILEO-GPS navi, 3DHD képes processzor - sacc/kb 4-5év múlva tényleg lesz olyasmi, amiért kidobhatom a mostanit.
-
RepeatSector
senior tag
FIGYU a windows mobile sem támogatja a dual simet és ahhoz hogy azt kezelje is kellene dual proci nekem van egy pda-telóm meg egy dual simes wifis bluetoothos ott a link ha vixxaolvastok olyat vegyetek mer jó és mindenki megvexi drágán a hd2 meg többit nekem van itthon egy HTC Blue Angel-em szép gyors 624mhz procc 128mb ram ps1 emulator megy mindenki iphoneozik de az az üveges érintőképernyő tiszta gagyi hatást kelt amikor van egy pl sony ericsson p990i az meg erőteljes nem ilyen xarok
-
Integra
titán
válasz
t72killer #27 üzenetére
nekem az ingázás miatt kéne nagyon. 2 telefon vagy sim kártya cserélgetés folyamatosan, mikor melyik országban vagyok.
nem lenne szükség erre, ha egységes adat roaming lenne, de ugye tudjuk, az nem lesz, mert akkor nem lehet lúzereken havi több százezret kaszálni, mert nem figyeltek oda játszás meg netezés közben.. -
Végülis duplaSIM adapterek mais léteznek, csak az a bajuk, hogy egyszerre csak 1 számon érhető el az ember
Az lenne a tuti, ha mind2 SIM egyszerre aktív lenne (pl az egyiket telefonálásra, másikat mobilnetre használja az ember)
-
-
Integra
titán
de rohadtul díjaznám, ha végre htc elkezdene ilyen okos telókat gyártani...
-
rizso
addikt
Lassan a nagy gyártók is piacra dobnak 2sim-es telókat...De azt is be kell ismerni, hogy a kínai telefonok is egyre jobbak, és szerintem nem is tudunk egy csomó jó készülékükről...
-
8nemesis8
veterán
válasz
RepeatSector #20 üzenetére
Túl jó ár egy ilyen telefonért.
Mennyi ideje használod?
Igazából nem nekem kellene konkrétan , egy közeli ismerősömnek kell, ami van most neki azzal csak szenved. -
RepeatSector
senior tag
-
8nemesis8
veterán
Tényleg jó lenne már egy épkézláb 2simes telefon, mondjuk a megszokott Nokia minőségben.
-
válasz
littlelion21 #15 üzenetére
Napelem? Hidrogén cella?
-
törölt tag
válasz
RepeatSector #13 üzenetére
Több dual SIM-es Samsung is létezik, neked melyik volt? A C5212-vel cimborám pl. teljesen meg van elégedve.
-
RepeatSector
senior tag
KÉT SIMES TELÓKBAN A KÍNAI A KIRÁLY!!!!
Volt a két simes samsungom de egyszerre nem kezeli a 2-őt előzőleg pedig valami névtelen kinaim volt és birta a cucc 1gb belső memó meg még pakoltam bele egy 2gb-os kártyát simből pedig gyorsan kezelte a 2őt -
Magnum_
nagyúr
Ezzel az olcsó/régi vackot váltanák ki.
ezért lenne jó nekem pontosan, ahogy írtad, mondjuk ha egy normális okosteleon (pl HTC Legend, mert az kell
) lenne dual-simes. hogy a céges fos telkót ne kelljen cipelnem.(persze biztos fontosabb embernek tűnök valaki számára, ha két telefont pakolok ki, mert huzza a zsebem, de nyáron, amikor tényleg kevesebb a zseb, elég 1 mobil is
)
-
-
Lord Soth
tag
Szerintem okostelefonja sokkal kevesebb embernek van, mint akiknek "butatelefonja" van. Modnjuk ez teljesen lényegtelen, mert nem csak annak lehet két sim kártyája, akinek van legalább egy okostelefonja.
A szabványosítással teljesen egyetértek, csak elhatározás kérdése az egész. Amúgy a listához hozzá lehetne adni a 3,5mm jack csatlakozót is szerintem.
-
Általában nem két iPhone 3GS-e, vagy egy HTC HD2+Omnia2-je van a 2mobilos embernek, hanem 1db okostelója és valami nagyon olcsó/régi/SIM-hez kapott függő vacak, hogy folyamatosan elérhető legyen a másik számán. Ezzel az olcsó/régi vackot váltanák ki. Az EU+USA szorgalmazhatná is az 5letet, lévén csönkenteni lehetne az e-szemét mennyiségét...
Esetleg előírhatnának néhány szabványt a mobiliparban:
- legyen egyentöltés mini USB-csatin keresztül (senki nem halna bele..)
- legyen egységes GSM/3G frekvencia a világon - no, ez már nehezebb dió, az országoknak kéne +egyezni
- maximáják a roamingdíjakat adatforgalomra is, és ne csak az EU-ban
- a készülékek min. fele legyen 2SIM-es.Semmi olyan nincs ezek között, ami lehetetlen, egyszerű politikai döntés kérdése a dolog... 1xerűen nevetséges, hogy abból lehet milliárdos üzleteket csinálni, hogy egy gyártó X modelljébe belemegy a töltő, Y modelljébe meg nem.
-
Lord Soth
tag
Viszont, ha nagyon sok 2 sim kártyás telefont adnak el, akkor kevesebb 1 sim kártyás telefont, mert kettő helyett vesznek egyet. Nagyon-nagyon ezt sem fogják támogatni szerintem, mert konkrétan kevesebb telefont tudnak majd a gyártók is eladni.
-
JanFe
aktív tag
Vegre rajottek a nagy mobiltelefon gyartok is hogy a ket SIM-es keszulekekre is van igeny...
-
függően sok értelme nincs
Aztán miért? Szerintem igenis van, hiszen lehet nekem céges és magán telefonom is ugyanannál a szolgáltatónál.
Lehet egyébként a szolgáltatók is ráharapnak (mint kisnyugdíjas az akciós zellerre- by Bog), mivel így két tarifacsomagot is el tudnak sütni egy embernek. (Már csak ehhez megfelelő díjcsomagokat kell kreálni nekik!)
-
meroly
veterán
Jó lenne ha a nokiának is lenne ilyen készüléke.
Régóta dilemmám, hogy a céges simet és a maszek mobilnetet egy készülékben használhassam.... de nálam csak nokia jöhet szóba.
Érdekes lesz ezeknek a készülékeknek a szolgáltatói listába történő felvétele. Mert függően sok értelme nincs, függetlenül meg nem szoktak adni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Strategy Analytics véleménye szerint idén megduplázódik a két SIM kezelésére alkalmas modellek eladása.
- Samsung S22+ telefon tokok
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest