- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
Na és mit gondolsz, miért kerültek ki samsung meg lg állványok a boltokba? Persze, hogy az iphone állvány miatt.
De önmagában az állvány még nem elég. Egy samsung állvány belesimul a falba, simán elsétálhatsz mellette és fel se tűnik, szemben az iphone állvánnyal, ami egy külön kis pult, sokszor pont útba esik, ha nézegetnéd a telefonokat, bazi nagy felirattal jelölve a telefont. Sokkal feltűnőbb, mint a konkurensek kihelyezései.
Másrészt iphone-ból egy féle van kirakva, a többiből 3-4 is, egy kiemelt telefon figyelemfelkeltőbb, mint 3-4.
Iphone-hoz van külön, csak ahhoz rendelhető díjcsomag. Hogy még inkább exkluzívnak érezhesd magad. Mert ugye az iphone és általában az apple termékek erre gyúrnak.
Az iphone-nak készült saját weboldal a szolgáltatóknál, más telefonnak nem. Ráadásul a weboldalon az iphone mindig ott van, a konkurencia csak akciós időkben, tehát pár hétig.Ez mind marketing fogás és biztos lehetsz benne, hogy az apple keze van benne, nem a szolgáltatóké.
Azt pedig nem tudjuk, hogy amcsiban mennyire reklámozzák a tv-ben, újságokban, szórólapokon, stb., de a youtube-n rákeresve 7-8 iphone4 tv reklámot lehet találni minimum és az előző generációs iphone-okról is vannak tv reklámok fent. Szóval odaát valszeg tele van a tv az iphone reklámokkal is... -
ThorsHUN
őstag
Az apple utalokat keretik nem osszeteveszteni az android fanokkal...
Siri:
Ha AZ a tesztelo azt mondja, hogy a siri sokkal jobban mukodik, mint az ALTALA eddig probaltak, az egy megalapozott velemeny. Ha te azt mondod, hogy az altalad latott videok alapjan a siri jobb, mint amit TE eddig probaltal, akkor az meg csak egy megalapozatlan, elfogult vagy legjobb esetben is csak gyenge labakon allo (netes videok) maganvelemeny. (Ahogyan ez is... idezek: "Ha meg a gyengébb appok (a szar kiejtésemmel) nagyrészt megértik, hogy mit akarok mondani akkor a Siri is képes rá."... nem tudhatod nem probaltad. Ebbol kiindulva azt is mondhatom, ha az eddigi appok nem valtottak be a hozzajuk fuzott voice controll remenyeket, akkor ez se fogja... ugyanolyan megalapozatlan, vagy gyenge indoklassal rendelkezo velemennyilvanitas lenne, amit azonnal lefikaznanak sokan, hogy ugyan honnan veszem... )Nagyon szepen felismeri a tesztelok altal csendes kornyezetben, nagyon korrekt angolsaggal kiejtett beszedet ez teny. Majd, ha Bogek irjak, hogy milyen kiraly, mert az o szoveguket is 90%os pontossaggal felismeri akkor elhiszem kiprobalas nelkul is.
Szoval rovidre zarva a dolgot: sokat varsz tole, eddig a netes videok alapjan ugy tunik be is valtja a szamitasaidat, de
1, ez meg mindig csak a "majd eles helyzetben kiderul" kategoria
2, (es ez abszolute szemelyes velemeny) tok jo fejlesztes meg minden, de az egesz csak fun. Nem tudom elkepzelni, ahogyan a telefonommal beszelgetek annak nyomkodasa helyett... nem, nem kell meggyozni mennyire jo tud lenni bizonyos helyzetekben. Tenyleg jo vakoknak, vezetoknek, futoknak... az en es az emberek tobbsegenek azonban (szerintem!!!) teljesen felesleges(inkabb jott volna ki 4 colos kijelzovel
)
-
ThorsHUN
őstag
Eloszor is majd ha kiprobaltad utana istenitsd. Addig olyan osszehasonlitast tartalmazo kijelentest tenni, hogy amit te probaltal az szar volt, de ez alapjan ez csucsszuper... tele van a net reklamokkal, amik alapjan a tobbi hasonlo celzatu szoftver is csucsszuper...
Majd ha a magyar user a kis (nagy?) akcentusaval is tudja hasznalni, hatterzajjal, futas kozben lihegessel, stb akkor lesz tenyleg csucsszuper.
A folyamatos kotozkodes meg tenyleg unalmas. Akar tetszik akar nem az apple korul iszonyatos hype uralkodik, jelentsen az barmit isLeginkabb nem reklamokrol, illetve a hagyomanyos ertelemben vett reklamokrol van szo, hanem a fanatikus apple "hivok" (nem veletlen ugye a megnevezes... windows es android hivo kifejezes mint olyan nincs a koztudatban) altal generalt orulet. No meg az amit az apple ad a "hivok" szajaba.
Amitol nekem meg kinyilik a bicska a zsebemben. Akarmilyen jo telefont gyart az apple, gusztustalannak talalom azokat a kimutatasokat amikkel alatamasztjak az amugy kurvajo telefonjuk elonyeit. A hatranyokat meg ugye eladjak ficsornek
Ez az XY bongeszoteszt szerint az iP4S a leggyorsabb, meg a grafikus teljesitmeny a nyolcszorosara nott... tenyek. De gusztustalan ahogy csak egy kicsike szegmenset tarjak elo az egesznek ugy, mintha az a teljes egeszre vonatkozna...
Szoval jo telefonokat csinal az apple, nagyon roccenesmentes az iOS, de gusztustalan az egesz talalasa es ez az iP4S is csak egy gyengen felturbozott iP4 a vart nagykijelzos iP5 helyett...
Szerintem. -
slynevem
tag
Én nem szerkesztettem semmit.Egy hsz-t szerkesztettem azt is csak azért, hogy ne hozzak létre még 5 postot.Nem töröltem semmit. Nem szeretnék reggel vitatkozni, csak nem szeretem az ilyet. Nem is ismerjük egymást és erre nekem esel valami alapján amit nem is én mondtam. Valaki más írta és azóta nekem írogatsz.
-
slynevem
tag
A biztonság kedvéért beírtam google-ba is, hogy mit jelent.[link]
Ha gondolod vitázhatunk még rajta. Én örülök, hogy jól emlékeztem rá pedig rég olvastam róla, hogy pontosan mit is jelent. Elég vicces, hogy így felhúztad magad rajta és szofisztikáltan még anyámba is elküldtél
Most a te módosításodra reagálok: Én a hype fogalmát írtam le köze nem volt a médiához és az Apple-höz sem. Örülök, hogy sikerült értelmezni a mondandómat.
-
plus44
veterán
-
?
Ugye te sem gondolod komolyan, hogy az előfizetés díjának döntő többsége nem a készülék ára. Pont Amerikában, ahol a percdíjak egyébként bagóért vannak. A szolgáltatók is hitelnek tekintik a hűségszerződést, és ha felmondanád, akkor egy csomó pénzt fizethetsz, a készülék valós árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest