- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
philoxenia #192 üzenetére
Tényleg. Ezek szerint Sydney, de semmi mást nem találtam.
Vagy csak egyszerűen nem hozta a várt hatást? -
llaszlo
veterán
válasz
philoxenia #190 üzenetére
Várjunk csak, Amcsiban lehet még nem is nyitottak ki?
-
llaszlo
veterán
válasz
philoxenia #187 üzenetére
Engem az érdekelne, hogy mi volt a samsung boltnál. Arról nem találtam még semmit.
-
llaszlo
veterán
Milyen érdekes a Voda nyitó honlapján nem látom az iPhone-t. Sőt alig találtam meg. Most meg amúgy is mi más lenne aktuális?
A többi telefont meg nem is reklámozzák aha.
Nem mellesleg az átlagember minden nap a mobilüzletbe megy, hogy megnézze az aktuális telefonokat.Ezzel szemben az átlagember minden nap nézi a TV-t ahonnan a sok egyéb telefon reklámja köszön rá.
Más gyártó is megtehetné, hogy egy évben csak egy telefont ad ki vagy éppen csak az aktuális csúcsmodelljét teszi ki egy állványra. És ha szerinted egy bazi nagy állvány nem feltűnőbb, mint egy kis pult akkor ... ááá reménytelen nyilvánvalóan applehatervérfanboy vagy szóval no comment.
-
llaszlo
veterán
válasz
ThorsHUN #153 üzenetére
"nem veletlen ugye a megnevezes... windows es android hivo kifejezes mint olyan nincs a koztudatban"
Még nincs a köztudatban, de hívők már vannak szép számmal és fröcsögnek is. Van aki csak azért regisztrál apple fórumra, hogy oda járjon flamelni, meg trollkodni.A Siri-ről meg annyit, hogy már nem egy videó található a neten ami nem reklám. De gondolom te egyiket sem nézted meg, mert akkor nem írnál ilyet. A többi app amit eddig találtam nagyon gyenge még akkor is ha csak a fele igaz annak amit a Siriről láttam. Ha meg a gyengébb appok (a szar kiejtésemmel) nagyrészt megértik, hogy mit akarok mondani akkor a Siri is képes rá.
Már 2009-ben jóval többet tudott, mint pl a vlingo. [link] Pedig akkor még igencsak kezdetleges volt.
Csak egy felturbózott i4? Aha, na majd meglátjuk, hogy mit aláz le és mit nem. Az apple-t kb soha nem érdekelte, hogy mik a piaci elvárások. Vagy legalábbis csak egy kis része. Sokkal inkább ők diktálják a piacot.
-
llaszlo
veterán
Ahogy a többi telefon reklámjával is sőt inkább azzal van tele a bolt. Samsung, LG állvány stb. Csak azokat még a TV-ben is agyonreklámozzák (a TV reklám meg kb rohadt drága a szórólapos reklámokhoz képest) meg a szórólapok is azzal vannak tele. Az iPhone-ból meg alig találni ilyet (szórólapot). És ha már a boltoknál tartunk dolgoztam szolgáltatónál és lehet jobban bele láttam, mint te.
[moderálva][előzmények törölve] Mert az persze eszedbe sem jut, hogy jó. [moderálva]
[ Módosította: 7 ]
-
llaszlo
veterán
válasz
slynevem #139 üzenetére
A hype agresszív reklámot jelent?? Ezt mégis honnan? A kisujjadból? Te nagyon eltévedtél és fogalomzavarban szenvedsz. Legalább utána néznél mielőtt ekkora baromságot leírsz.
Mert, hogy az apple nem reklámozza agyon az iPhone-t az biztos. Max a média felkapta arról meg nem az apple tehet. Vagy mégis? Mert olyat csinál amire a média odafigyel? Amire csak kevesen képesek? Hogy meghatározza már jópár éve a piac alakulását? Ez nem hype. A hype az amit a média csinál. Viszont annak semmi köze nincs az agresszív reklámozáshoz.
És ha csak átlagos, "szürke" termékeket gyártana az apple akkor hype sem lenne. -
llaszlo
veterán
válasz
alamuszi #136 üzenetére
Ha magánvélemény akkor, hogy lehet tény? Mutass már erről valami kimutatást.
Na meg mi a hype fogalma? És nem a te értelmezésedre vagyok kíváncsi.
Ez csak költői kérdés volt persze.
Inkább arra válaszolj, hogy miért alakul ki a hype bármilyen termék esetében? Mert, hogy az apple nem reklámoz itthon. Szóval neki vajmi kevés köze van ehhez.Mert az nem hype, hogy ha valaki azért vesz apple terméket újra, mert az előzővel is elégedett volt. Sőt az sem hype, hogy ha valamit a kezembe veszek és látom rajta a jó minőséget meg, hogy igényesen és szépen van összerakva, kialakítva és a tudása és a SW-je is minőséget képvisel és azért veszem meg.
-
llaszlo
veterán
Akkor is a csomagnak mi köze van a telefon árához? Semmi. Ha veszel egy bármilyen független telefont és úgy kötsz előfizetést akkor sem kapsz kedvezményt a csomag árából ha nem veszel hozzá telefont. iPhone-t sem csak abban a díjcsomagban lehet venni ami hozzá van hirdetve. Nem ártana utána nézni.
-
llaszlo
veterán
Ez alapján a Sirihez képest bármelyik jelenlegi hangutasítás program egy komolytalan játéknak tűnik.
Én is próbáltam párat, de mind dög lassú volt ehhez képest a tudása meg messze elmaradt ettől. -
llaszlo
veterán
válasz
marlboromen #120 üzenetére
Jobs-szal már nemigen.
-
llaszlo
veterán
válasz
Rocksztarger #112 üzenetére
Te nagyon eltévedtél. A független i4-es ára 155e. Az 4S ára függetlenül kb 185e HUF lesz.
Ha meg nem szoktál trollkodni akkor most minek? Vagy a banra gyúrsz?asdxv: És mikor adtak ki gyenge HW-el iPhone-t? Főleg úgy, hogy az adott SW-vel ne lett volna jobb bármelyik aktuális konkurensnél? Ha az androidos gyártók végre megtanulnák normálisan optimalizálni a rendszert akkor nem kéne a MHzekkel bohóckodni. Nem mellesleg attól, hogy egy CPU magasabb órajelen ketyeg még egyáltalán nem jelenti azt, hogy a teljesítménye is nagyobb.
-
llaszlo
veterán
És mégis minek nézzenek utána egy olyan telefonnál amit már 1.5 éve piacra dobtak? És annak a hibáit javították és kiadták a 4S-t? Ezen nem kell sokat utána nézni.
És ami lemaradt az előrendelés még mindig != a vásárlással.
Általában utána olvasok mindennek viszont én tesztek meg utána olvasás nélkül vettem az első Androidos telefonomat egyből ahogy megjelent sőt neten rendeltem így még megfogdosni sem fogdostam. És?? Nem igazán érdekelt. Nem volt semmi extra hibája azon kívül, hogy a HW kicsit gyenge volt. De akkor az volt az átlag annál sokkal jobbat nem lehetett kapni főleg nem annyiért. A Hero volt akkor a csúcs, de az sem volt sokkal jobb.
Az iPone 4S-t is simán megvenném én is elővételben, mert megfogdosni már megfogdostam a 4-et attól nem tér el a külseje a software-ről meg úgyis hall az ember eleget még ha nem is használt előtte soha iPhone-t akkor is. Akkor milyen tesztek kellenek még? -
llaszlo
veterán
Ezzel a gondolatmenettel elég sok "buta" ember van. Sőt a legtöbb ember "buta", mert a userek nagy része nem olvas órákig teszteket sőt a legtöbben rohantak megvenni az SGS-t az SGS II-t a Desire-t és még sorolhatnám. Szóval elég sok buta ember van a te felfogásod szerint.
Én is kissé csalódott voltam, hogy nincs 5-ös. Viszont ez az új 4S nagyon komoly HW és SW kombináció lett. Ami elég ütős. Max nagyobb kijelzőt tudnék elképzelni, de nem sokkal nagyobbat.
Annyira nem csodálkozom ezeken az adatokon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Autós kamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Parfüm topik
- Építő/felújító topik
- LG LCD és LED TV-k
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest