Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gadgetfun

tag

válasz misuti #77 üzenetére

Na ja! :) Az előző telefonom egy Nokia E72 volt, imádtam, néha még ma is visszasírom, de olyan dolgai voltak, hogy néha a hajam égnek állt. Pl. hetente volt hogy eltűnt a 3G-s vétel és csak egy "aksi ki, újra bekapcs" után jött vissza. A HTC hero-n kétnaponta elszállt a microfon, és nem hallottak semmit a vonal másik végén, csak egy ki-be kapcsolás után jött helyre (ugyan ez volt a Nokia N73-somnak is baja), az LG Arénámon csak minden második érintésre érzékelte a híváskezelő gombokat, vezetés közben sokszor legszívesebbek kibasztam volna az ablakon, és még tudnám sorolni... :O Az iPhone4 az első telefonom, ami teljesen bugmentesen működik.
    Pedig mennyire rühelltem kezdetekben! :DDD Főleg az iTunes miatt, meg hogy az első bekapcsolás után nekem kellett összekukáznom órákig az alkalmazásokat, hogy csak fele annyit tudjon mint az E72-őm. De két hét alatt teljesen belaktam, megszoktam az iTunes használatát is, ráéreztem a rendszerre, és azóta annyi hasznos cuccot szedtem le rá, hogy semmi pénzért nem válnék meg tőle, és valószínű ezentúl is iPhone-om lesz :)

Új hozzászólás Aktív témák