- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfun
tag
Na ja!
Az előző telefonom egy Nokia E72 volt, imádtam, néha még ma is visszasírom, de olyan dolgai voltak, hogy néha a hajam égnek állt. Pl. hetente volt hogy eltűnt a 3G-s vétel és csak egy "aksi ki, újra bekapcs" után jött vissza. A HTC hero-n kétnaponta elszállt a microfon, és nem hallottak semmit a vonal másik végén, csak egy ki-be kapcsolás után jött helyre (ugyan ez volt a Nokia N73-somnak is baja), az LG Arénámon csak minden második érintésre érzékelte a híváskezelő gombokat, vezetés közben sokszor legszívesebbek kibasztam volna az ablakon, és még tudnám sorolni...
Az iPhone4 az első telefonom, ami teljesen bugmentesen működik.
Pedig mennyire rühelltem kezdetekben!Főleg az iTunes miatt, meg hogy az első bekapcsolás után nekem kellett összekukáznom órákig az alkalmazásokat, hogy csak fele annyit tudjon mint az E72-őm. De két hét alatt teljesen belaktam, megszoktam az iTunes használatát is, ráéreztem a rendszerre, és azóta annyi hasznos cuccot szedtem le rá, hogy semmi pénzért nem válnék meg tőle, és valószínű ezentúl is iPhone-om lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest