- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
Gadgetfun #75 üzenetére
Én igenis megszívtam.
Lehet hogy Pesten és egyéb nagy városokban ez nem számít, de nekem pl bennt a házban max 2 esen van a hálózat bármilyen telefonnal.
A parkolóházakról nemis beszélve.És ha erre rámegy plussz az i4, akkor szopom rendesen.Tudom mert volt ilyen telóm, tehát kár itt okoskodni...
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
Szerintem az emberek nagyon kevés %-a tudja igazából felmérni egy ájfon,samsung,htc stb.. erőviszonyait, majd választani magának.
Lehet rajtunk fórumozókon kívül szinte senki sem foglalkozik ezzel.
Bármerre járok, lehet az kölföld, akár belföld szinte bárkibe akibe belebotlok ,meglátja a mobilomat, leáll beszélgetni, az az ájfonnal jön, vagy ha meglátnak egy komolyabb érintős telefon azt mondják "ájfon?".
Nap mint nap talalálkozom ilyen emberekkel, és ezeknek fogamuk nincs semmiről az ég világon, csak az ájfont ismerik, meg hogy régen a Nokia volt a legjobb. (ja és sokak szerint még mindig az, aki nem tudja az ájfon szó létezését).
Régen a samsung, s.ericcson, meg az lg kispányásnak számított, a htc meg hogy jön ide? Mi az hogy htc? Na ilyen emberek vannak , és ezeknek kell eladni ezeket a készülékeket.
A való világot is csak az értemesebb/ kúltúráltabb / nem más emberekkel fogalalkozó egyének nem nézik (persze egy két kivételt és is ismerek). Pont így van ez az ájfonnál is. Peace
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Autós topik
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- iPhone topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest