- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Byu
aktív tag
Én pont az vagyok, akit nem igazán érdekelnek az ilyen benchmarkok (iPhone 4 tulajdonosként tökéletesen elleszek a következő évben is úgy, hogy nem leszek irigy
), de azért ezt érdemes megcsekkolnia azoknak, akik kételkedtek a 4S hardveres erejében: iPhone 4S Preliminary Benchmarks: ~800MHz A5, Slightly Slower GPU than iPad 2, Still Very Fast
Nem flame-elni akarok, csak halkan felhívom rá a figyelmet, hogy az iPhone 4S "gyenguc" 800 Mhz-es processzorral ezek alapján a benchmarkok alapján jelenleg a legerősebb telefon a piacon.
Ezek persze főleg grafikus teljesítményre vannak kihegyezve, és mint mondtam, nem is igazán érdekelnek (ahogy az se, ha valaki most beírja, hogy na majd a Nexus Prime lealáz mindent
), de azért NA.
Helyén kezeljük ezt a 4S-t, a sok lesajnáló komment után!
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
alamuszi #101 üzenetére
Nem hihetetlen, hogy ekkora az érdeklődés, az iPhone 4S gyakorlatilag az egyik legjobban összerakott, legkiforrottabb, legminőségibb termék lesz a piacon.
A kor igényeinek sokkal jobban megfelel, mint anno a 3GS, aminek kijelzője már megjelenéskor érezhetően gyenge volt, és a kamerája se volt éppen a toppon. Ehhez képest itt van a 4S tökéletes kijelzővel (ha nem megyünk bele abba, hogy sokaknak kicsi), jó kamerával, erős hardverrel, gyönyörű, egyedi dizájnnal.
Az erős hardver meg elég "future proof" ahhoz szerintem, hogy évek elteltével is szaladgáljon még rajta az aktuális iOS.
Talán az iPhone 4 tulajok nagy része nem fog váltani, de a 3G vagy 3GS tulajdonosoknak ez most egy remek lehetőség cserére.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest