- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfun
tag
A T-pont ahova járok, például a Samsungot futtatja. A kirakatban csak Samuk vannak, bent az üzletben a fő helyen egy vitrinben a SGSII van kiállítva, míg az iPhone az egyik sarokban van eldugva. De mivel felnőtt, gondolkodó ember vagyok, ebből még nem vonok le messzemenő következtetést, hogy a világban mi hogyan van hypolva, nem gondolom, hogy az én szűk környezetem leképezné és érvényes lenne az egész világra.
-
llaszlo
veterán
Milyen érdekes a Voda nyitó honlapján nem látom az iPhone-t. Sőt alig találtam meg. Most meg amúgy is mi más lenne aktuális?
A többi telefont meg nem is reklámozzák aha.
Nem mellesleg az átlagember minden nap a mobilüzletbe megy, hogy megnézze az aktuális telefonokat.Ezzel szemben az átlagember minden nap nézi a TV-t ahonnan a sok egyéb telefon reklámja köszön rá.
Más gyártó is megtehetné, hogy egy évben csak egy telefont ad ki vagy éppen csak az aktuális csúcsmodelljét teszi ki egy állványra. És ha szerinted egy bazi nagy állvány nem feltűnőbb, mint egy kis pult akkor ... ááá reménytelen nyilvánvalóan applehatervérfanboy vagy szóval no comment.
-
llaszlo
veterán
Ahogy a többi telefon reklámjával is sőt inkább azzal van tele a bolt. Samsung, LG állvány stb. Csak azokat még a TV-ben is agyonreklámozzák (a TV reklám meg kb rohadt drága a szórólapos reklámokhoz képest) meg a szórólapok is azzal vannak tele. Az iPhone-ból meg alig találni ilyet (szórólapot). És ha már a boltoknál tartunk dolgoztam szolgáltatónál és lehet jobban bele láttam, mint te.
[moderálva][előzmények törölve] Mert az persze eszedbe sem jut, hogy jó. [moderálva]
[ Módosította: 7 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- PlayStation 5
- TV antenna és jelerősítés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Synology NAS
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest