- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- LTE frekvenciák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsopa
tag
válasz
t72killer #65 üzenetére
Kösz a jószándékú tanácsot, de az agyturkász beszedál, felír valami bogyót és nem tud ezzel mit kezdeni... Valójában egyszerűen csak "normális" reakció a minket körülvevő torz extrémen beteg világra... Csak idő megy vele pénz megy vele.. Nagyarlás meg, ha figyeltél anyagi gondok vannak, hogy a jóistenben lenne pénzem rá.. max ha eladom a VGA-t (mert mikor vettem még jobban álltam nyilván), és azt elnyaralom.. .annak is marha sok értelme lesz.. aztán meg kifekszem az aluljáróba legfeljebb...
-
Zsopa
tag
válasz
t72killer #63 üzenetére
2 hónapja figyel itt ez a 1080 ti... Mivel pont idegösszeomlásom volt/van
, nem tudok játszani sajnos... Őrület de egyszerűen kiégtem
, el sem bírom indítani a játékokat... annyira bezakkantam hogy játák mániásból, játék iszonyom lett, pánikban vagyok tőlük, ha beindítok valamit az idegtől reszketek, hogy kevés fps lesz, hogy kifagy, hogy túlemelgszik valami, hogy a játékban megszívom, hogy elszáll a gép... hogy lemaradok valamiről, vagy 50 játék van feltelepítve legalább amit épp elkezdtem vagy még oda sem jutottam és vagy 100 amit félbehagytam (mind nyomasztanak, hogy kéne csinálni, kidobott pénz volt stb), közben összeomlott a win10-em is... újra kéne rakni... a cpu hűtőm csapágyas lett, le kéne garoztatni (de hetekig tesztelik akkor addig nem lesz gépem, tehát halogatom)... és sorolhatnám, teljes káosz, totális összemolásban vagyok lényegében megőrültem, sajnos úgy néz ki (nyilván ehhez még igen hosszan tudnám fejtegetni a családi, anyagi, egzisztenciális problémákat, totális összeomlás van mindenfelől, csak a baj, hozzá az országban tomboló helyzet... plusz a pia is nyilván... pánikrohamok, szuicid gondolatok figyelnek be naponta meg ilyenek...
. de bocs ez mind magánügy... )
Tehát teljesen feleslegsen van itt ez a méregdrága top VGA, egyáltalán nem bányásztam vele, és jó ha pár órát játszottam... Már rég ki is vettem a gépből, itt az asztalon van szinte érintetlenül és több mint egy hónapja nézegetem hogy most mi a sz@rt kéne kezdeni vele, kezdjek el bányászni horror villanyszámlával és kell venni egy légkondit is mivel padlásszobábam lakom... gondold el hogy ha egész nap megy a cucc mi lenne itt, tehát még költségekbe kellene verni magam, naponta nézem vagy 5 hete az altcoint és a zcasht, és a crah óta csodálatosan biztosan mennek lefelé... Ma döntöttem el, hogy kész inkább eladom, amíg még van ára...
http://hardverapro.hu/apro/gigabyte_gtx_1080_ti_gaming_oc/[link] -
mephi666
nagyúr
válasz
t72killer #57 üzenetére
régi "jó" netszolgáltató kb 8 éve utp oldalról kínálta meg ezt a városrészt túlfesszel... vittem vissza a lapot garanciában a boltba, ott a srác azonnal kérdezte, hogy ki a szolgáltató: rövid időn belül több tucat alaplapot öltek le hasonlóan... jó fej volt, intézték a cserét, pedig túlfesz miatt elvileg nem lettek volna kötelesek (szerencsére más nem szállt el, csak az alaplapi ethernet vezérlő kezdett szórakozni)
-
Zsopa
tag
válasz
t72killer #43 üzenetére
Hát nem tudom... én azért még nem temetném az eth-ot... Ne feledjük hogy a btc is többször is csúnyán krahholt, bezuhant, és neki is volt több ilyen szédelgős időszaka... de mindet túlélte, ment tovább felfelé... És mostanában elég stabil már, bár bányászni már nem igazán lehet ugyebár... Ahogy lehet hogy befuccsol, kb ugyanúgy lehet hogy megy tovább felfelé és szárnyalni fog... Egyik lehetőség sem valószínűbb a másiknál szerintem. Vagy van valami nyomós érv, vitathatatlan tény, valamelyik mellett? Az hogy ilyen csúnyán bespekuláltak az eth ellen az akár azt is mutathatja szerintem hogy megtették, amíg még lehetett, mert hamarosan már ilyen trükköket nem lehet megcsinálni, ahogy egyre fejlebb megy és egyre stabilabb lesz... Nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- The Crew Motorfest - Jövő hónaptól végre Steamen is elérhető lesz
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Energiaital topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Újszerű Topping D10s - USB DAC 32bit 384KHz DSD256
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest