- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsopa
tag
válasz
t72killer #63 üzenetére
2 hónapja figyel itt ez a 1080 ti... Mivel pont idegösszeomlásom volt/van
, nem tudok játszani sajnos... Őrület de egyszerűen kiégtem
, el sem bírom indítani a játékokat... annyira bezakkantam hogy játák mániásból, játék iszonyom lett, pánikban vagyok tőlük, ha beindítok valamit az idegtől reszketek, hogy kevés fps lesz, hogy kifagy, hogy túlemelgszik valami, hogy a játékban megszívom, hogy elszáll a gép... hogy lemaradok valamiről, vagy 50 játék van feltelepítve legalább amit épp elkezdtem vagy még oda sem jutottam és vagy 100 amit félbehagytam (mind nyomasztanak, hogy kéne csinálni, kidobott pénz volt stb), közben összeomlott a win10-em is... újra kéne rakni... a cpu hűtőm csapágyas lett, le kéne garoztatni (de hetekig tesztelik akkor addig nem lesz gépem, tehát halogatom)... és sorolhatnám, teljes káosz, totális összemolásban vagyok lényegében megőrültem, sajnos úgy néz ki (nyilván ehhez még igen hosszan tudnám fejtegetni a családi, anyagi, egzisztenciális problémákat, totális összeomlás van mindenfelől, csak a baj, hozzá az országban tomboló helyzet... plusz a pia is nyilván... pánikrohamok, szuicid gondolatok figyelnek be naponta meg ilyenek...
. de bocs ez mind magánügy... )
Tehát teljesen feleslegsen van itt ez a méregdrága top VGA, egyáltalán nem bányásztam vele, és jó ha pár órát játszottam... Már rég ki is vettem a gépből, itt az asztalon van szinte érintetlenül és több mint egy hónapja nézegetem hogy most mi a sz@rt kéne kezdeni vele, kezdjek el bányászni horror villanyszámlával és kell venni egy légkondit is mivel padlásszobábam lakom... gondold el hogy ha egész nap megy a cucc mi lenne itt, tehát még költségekbe kellene verni magam, naponta nézem vagy 5 hete az altcoint és a zcasht, és a crah óta csodálatosan biztosan mennek lefelé... Ma döntöttem el, hogy kész inkább eladom, amíg még van ára...
http://hardverapro.hu/apro/gigabyte_gtx_1080_ti_gaming_oc/[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Újszerű Topping D10s - USB DAC 32bit 384KHz DSD256
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest