- Google Pixel topik
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsopa
tag
válasz
t72killer #63 üzenetére
2 hónapja figyel itt ez a 1080 ti... Mivel pont idegösszeomlásom volt/van
, nem tudok játszani sajnos... Őrület de egyszerűen kiégtem
, el sem bírom indítani a játékokat... annyira bezakkantam hogy játák mániásból, játék iszonyom lett, pánikban vagyok tőlük, ha beindítok valamit az idegtől reszketek, hogy kevés fps lesz, hogy kifagy, hogy túlemelgszik valami, hogy a játékban megszívom, hogy elszáll a gép... hogy lemaradok valamiről, vagy 50 játék van feltelepítve legalább amit épp elkezdtem vagy még oda sem jutottam és vagy 100 amit félbehagytam (mind nyomasztanak, hogy kéne csinálni, kidobott pénz volt stb), közben összeomlott a win10-em is... újra kéne rakni... a cpu hűtőm csapágyas lett, le kéne garoztatni (de hetekig tesztelik akkor addig nem lesz gépem, tehát halogatom)... és sorolhatnám, teljes káosz, totális összemolásban vagyok lényegében megőrültem, sajnos úgy néz ki (nyilván ehhez még igen hosszan tudnám fejtegetni a családi, anyagi, egzisztenciális problémákat, totális összeomlás van mindenfelől, csak a baj, hozzá az országban tomboló helyzet... plusz a pia is nyilván... pánikrohamok, szuicid gondolatok figyelnek be naponta meg ilyenek...
. de bocs ez mind magánügy... )
Tehát teljesen feleslegsen van itt ez a méregdrága top VGA, egyáltalán nem bányásztam vele, és jó ha pár órát játszottam... Már rég ki is vettem a gépből, itt az asztalon van szinte érintetlenül és több mint egy hónapja nézegetem hogy most mi a sz@rt kéne kezdeni vele, kezdjek el bányászni horror villanyszámlával és kell venni egy légkondit is mivel padlásszobábam lakom... gondold el hogy ha egész nap megy a cucc mi lenne itt, tehát még költségekbe kellene verni magam, naponta nézem vagy 5 hete az altcoint és a zcasht, és a crah óta csodálatosan biztosan mennek lefelé... Ma döntöttem el, hogy kész inkább eladom, amíg még van ára...
http://hardverapro.hu/apro/gigabyte_gtx_1080_ti_gaming_oc/[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- RAM topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- Revolut
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Halasztja a gyártás felfuttatását a legújabb QLC-s V-NAND dizájnjánál a Samsung
- VGA kibeszélő offtopik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- EVGA Supernova P850 Platinum 850W Tápegység eladó! Még 7+ év garancia!
- Eladó Garmin Forerunner 955 óra + egy Garmin RD (Running Dynamics) Pod
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest