- Google Pixel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- iPhone topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsopa
tag
válasz
t72killer #43 üzenetére
Hát nem tudom... én azért még nem temetném az eth-ot... Ne feledjük hogy a btc is többször is csúnyán krahholt, bezuhant, és neki is volt több ilyen szédelgős időszaka... de mindet túlélte, ment tovább felfelé... És mostanában elég stabil már, bár bányászni már nem igazán lehet ugyebár... Ahogy lehet hogy befuccsol, kb ugyanúgy lehet hogy megy tovább felfelé és szárnyalni fog... Egyik lehetőség sem valószínűbb a másiknál szerintem. Vagy van valami nyomós érv, vitathatatlan tény, valamelyik mellett? Az hogy ilyen csúnyán bespekuláltak az eth ellen az akár azt is mutathatja szerintem hogy megtették, amíg még lehetett, mert hamarosan már ilyen trükköket nem lehet megcsinálni, ahogy egyre fejlebb megy és egyre stabilabb lesz... Nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Apple MacBook
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Google Pixel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ELADÓ Logitech G29 Force Feedback kormány + pedálok
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest