- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcsa
senior tag
Az en 8X-em szerencsere meg nem produkal hasonlokat, habar mar nem birja ugy, mint fenykoraban.
Egy par kepet beszurhattal volna a muveletrol.
-
peti931
csendes tag
Szia! Én sem vennék mégegyszer ebay-es akksit. Anno a HTC Mozartba vettem egyet onnan, egy ideig teljesen jól működött, aztán mintha meghaltak volna benne a cellák, feltöltöttem 100%-ra kb 80%-ig normális mértékben merült, aztán onnan leugrott 55%-ra. Ez az idő során csak rosszabb lett, és a vég egy éjszaka érte az akksit, a telefonommal együtt, amikor reggelre úgy felpúposodott benne a fém ház alatt az akksi, hogy táguláskor kettéroppantotta a kijelzőt és a gorilla glass üveget. Én azóta csak eredeti akksit veszek, még ha drágább is.
-
ricinus13
senior tag
Ezekkel az ebay-es akksikkal nagyon kell ám vigyázni, én tuti be nem tenném a telefonomba. Ami eredeti az ott sem sokkal olcsóbb. Persze simán lehet hogy amit vettél az rendesen fog működni évekig, de szerintem ha már nekiálltál akkor nem ezen kellett volna spórolni. Természetesen ezt mindössze építő jellegű kritikának szánom.
Új hozzászólás Aktív témák
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest