- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
noname8922
csendes tag
Ha nem tetszik az UI testre lehet szabni. Pont ez az egyik előnye az androidnak az ios-el szemben. Rengeteg launcher, ikon és widget közül lehet válogatni és nagyon sok téma van pl a beállítások menüre is. Egy kis mókolással gyönyörű kezdőképernyőket lehet csinálni mint pl ez: https://goo.gl/images/AYaGjW
-
vicze
félisten
"A Nexus szerintem csak a mézesmadzag volt, sokan vették, hát persze hogy árat emelnek, ők is pénzből élnek."
Pár dologban elég nagy tévedésben éltek. Egyrészt nem vették sokan, marginális piaca volt. Másrészt a Google-nek kb. 0 haszna volt rajtuk, illetve amennyiben nem Play Store-ból vetted közvetlen a Google-től, az ég világon semmi közük nem volt, akkor a gyártótól vetted. A Nexusok nem a Google saját termékei voltak, pusztán SW supportot nyújtottak hozzájuk. A Nexus 1000x is le lett írva egy fejlesztői készülék volt elsősorban fejlesztőknek.A Pixel a Google saját terméke, és saját maga forgalmazza, kizárólag bizonyos régiókban.
-
tybsen
addikt
Nekem meg már annyira elegem van ezekből a verziókból, amikor a készülékek nagy része régi rendszerrel fut, létezik a két méregdrága Pixel készülék meg szeptemberig még a két Nexus aztán annyi.. valahol ez az egész cirkusz a frissítésekkel egy Provokáció annak tudatában hogy a legtöbb gyártó alig frissít. Régen még elérhetőek voltak legalább a nexusok, volt az egésznek egy varázsa meg izgalma, de biztosan nem fogok 800 eurót kiadni egy olyan termékre ami 2 évig van frissítve aztán pipa.
Én már elengedtem ezt a témát sok Nexus után most nem Nexus van hanem egy Lenovo meg egy Samsung tablet mindkettő elavult rendszerrel de már nem is érdekel. Egyszerűen szégyen ami a frissítésekkel zajlik főleg azoknak vérlázító ez akik korábban Nexusokat használtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest