- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
Na kíváncsi leszek. Mondjuk én már a 5.0-nál sem éreztem azt a flash-t, de jöhet.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
noname8922
csendes tag
Ha nem tetszik az UI testre lehet szabni. Pont ez az egyik előnye az androidnak az ios-el szemben. Rengeteg launcher, ikon és widget közül lehet válogatni és nagyon sok téma van pl a beállítások menüre is. Egy kis mókolással gyönyörű kezdőképernyőket lehet csinálni mint pl ez: https://goo.gl/images/AYaGjW
-
Dr.FantastiK
őstag
Detto.
Zenfone 2 + ANDROID CUSTOM OS 7.1.2 ,, josokaig kiszolgal meg !Frajszt kell ide O meg nagynavaja fejlesztesuk, minden App megy igy is.
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
obligat
senior tag
zenfone2 32/4 telefonom van LineageOS-sel.
ez is vicc, simán fut, pedig 5-ös androiddal jött 2 éve. Nyöfvenyelősen kiadott rá az Asus egy hatost, olyan is lett, akkor váltottam customROM-ra. Pedig volt kérés/petíció a gyártó felé, csináljon már gyári hetest, a hw bírná. oda sem bagóztak, helyette lett zenfone3, ár/érték arányban messze a 2 alatt.
Nem tudom hogy gondolják. Amíg megy, normális ember nem vesz másikat, ahogyan hozzáállnak a saját készülékeikhez, a következőt nem tőlük.Így szúrja tökön magát majd' minden gyártó.
--==| Linux is like wigwam, no windows, no gates, apache inside |==--
-
Cathulhu
addikt
Miota az uj vezetes kitalalta, hogy evente akkor is foverziot ugrik az android, ha csak marginalis, inkrementalis valtozasok vannak, azota nem igazan hat meg, hogy most epp melyik uj betu mikor jon. Regen (5.0-ig) volt ertelme varni/lesni a foverzio ugrast, azota viszont akar hivhatnak 5.4-nek vagy 5.5-nek is az uj rendszereket, tok folosleges ez a felhajtas, marketing lett az egesz.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
kromatika
veterán
Kíváncsian várom majd a teszteket.
-
MrPetya19
addikt
Nekem Nexus 5-öm van már lassan négy éve asszem és ezzel pont átéltem az android nagy fejlődését (4.4-5-6) és a 7-ből leginkább az új értesítési rendszer hiányzik, meg a gyors alkalmazás váltás.
Másrészt ez idő alatt még mindig úgy érzem, hogy kitkat alatt merült a legkevesebbet a telefon készenlétben.
Mióta van Doze azóta nem az igazi, és nem csak én panaszkodom.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
nonsen5e
veterán
Például? Komolyan érdekel, hogy mi az a sok app, ami nem indul el KitKat alatt.
Általában gépen szoktam böngészni a play store-t, és onnan telepítem le a mobilra az alkalmazásokat (tehát felhoz minden általam különböző okokból nem telepíthető alkalmazást is - 99%-a régiózár) - és eddig még nem találtam olyat, amit nem tudtam volna telepíteni.
KitKat alapú Flyme elég sok Lollipop funkciót tud szerencsére alapból, a maradék amire meg szükségem van, könnyen elérhető volt különféle xposed modul.Én személy szerint nem érzem a késztetést egy a KitKat óta a rendszerbe rakott funkció miatt sem, hogy na most már váltanom kell, mert abszolút buta a rendszerem.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Max Spee
csendes tag
Csak tévedek, vagy tényleg piszok gyorsan dobálják az androidokat?
Várhattak volna valami különleges alkalomra. Mondjuk az új Pixelre... Így kicsit elcsépelt, nem? -
Azért minden négyzet alakú, mert az a leghatékonyabb a felhasználás szempontjából, a legjobban kitölthető tartalommal. Nem véletlen. A betűtípus is maradjon, nem kell valami cikornyás, olvasni is fárasztó valami. A használt betűtípusok sok éves (évtizedes) megfigyelés és fejlesztés eredménye. Nem véletlen, hogy pl. a könyvekben csak pár darab betűtípust találsz. A többi fajtát sokkal fárasztóbb és lassabb olvasni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
MrPetya19
addikt
Én örülnék, ha az automatikus frissítés nem akkor frissítene egy appot, amikor használom, illetve ha végig tudnék úgy nézni egy YT videót, hogy nem kell visszatekernem, mert az értesítés hangjától nem hallottam semmit.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
rep3at
őstag
Én is azt érzem hogy szinte már elértünk a határokig, mégis mit lehetne bele tenni? A csúcstelefonok villámgyorsak, minden igényt kielégítenek, ez a VR meg ilyesmi szerintem már elég izzadságszagú.. Aztán ki tudja, ne legyen igazam. Mindenesetre úgy érzem én is hogy a jelenlegivel simán elleszek a hűség végéig.
Forward thinking. كرر
-
ddaydome
senior tag
Sziasztok!
Nekem 7-es stock droid van és szerintem el leszek vele vagy 3 évig. Nem kap el már a hév, hogy lemaradok valamiről. Majd a legközelebbi Androidom már kb. a 11-es lesz vagy 12-s. Nem tudom nagyon elképzelni, hogy mi az a valós plusz, amit átlagember kaphat még......
Ez a nagy feladat már nekik, az igazi és hasznos újítás. Kíváncsian várom, hogy mi lesz a következő ilyen. Jó lenne egy 3. nagy piaci szereplő, aki felpezsdíteni az állóvizet. Ez előtt nekem Windows 10-es telóm volt, szerettem is nagyon a felületét is, de sajnos nincs tovább.....
[ Szerkesztve ]
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
csongi
veterán
Szerintem frissitsenek csak. De jo lenne ha a gyartokra is hatassal lennenek, lasd Nokia3.
Vagy ha mar kiad egy keszuleket egy gyarto, a kiadast kovetoen egy kovetkezo verzio frissitesre kotelezze.
Lehet meresz gondolat, es ezzel a Tizennek ad helyet. De szerintem a piac eldontene mire van szuksege, es nem lenne eletkepes a tizen europaba es az usa-ba sem. Legalabb picit tisztulna piac, es eltunnenek az egy nyaras fecskek.
Nem kellene hagyni, hogy egy gyarto moslek modon optimalizaljon. Ha mar licenceli a rendszert, akkor legyen elet kepes, ez legyen az alap elvaras. Illetve az Ui kinezeten lehetne mar modositani, igen unalmas mar ez a kinezet. Itt az alap vonalakra gondolok, minden kocka, az ertesitesi sav a legordulo menu kinezete, a betu stilus... Hatha a 8-as mar valtozik. (Meg nem lattam)
Nem kell IOS kinezet, de lehetne lagyitani ezen a markans megjelenesen. -
atikó
őstag
Az OTP is nem regen frissítette az alkalmazását es 8.0 tamogatast is iger.
-
MrPetya19
addikt
Ebben igazad van, de azért egy köztes megoldás jó lenne.
Lehetnének Nexusok, de valamivel drágábban, hogy legyen hasznuk, vagy minden eladott nexus után jutalék nekik.
Vagy valami Android one, Play Edition szerű program megint.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
vicze
félisten
"A Nexus szerintem csak a mézesmadzag volt, sokan vették, hát persze hogy árat emelnek, ők is pénzből élnek."
Pár dologban elég nagy tévedésben éltek. Egyrészt nem vették sokan, marginális piaca volt. Másrészt a Google-nek kb. 0 haszna volt rajtuk, illetve amennyiben nem Play Store-ból vetted közvetlen a Google-től, az ég világon semmi közük nem volt, akkor a gyártótól vetted. A Nexusok nem a Google saját termékei voltak, pusztán SW supportot nyújtottak hozzájuk. A Nexus 1000x is le lett írva egy fejlesztői készülék volt elsősorban fejlesztőknek.A Pixel a Google saját terméke, és saját maga forgalmazza, kizárólag bizonyos régiókban.
-
atike
nagyúr
Esélyes, hogy csak akkor lesz Android O a telefonomon ha lecserélem azt....
Sajnos.
-
rep3at
őstag
A Nexus szerintem csak a mézesmadzag volt, sokan vették, hát persze hogy árat emelnek, ők is pénzből élnek. Aztán ha visszaesnek az eladási számok majd visszalépnek ők is.. Annyit nem nyújt ez a Pixel széria a többi csúcsmodellhez képest (most muszáj háztájiban gondolkodnom - S7e), hogy érdemes legyen ennyi pénzt kiadni rá.. Magánvélemény!
Forward thinking. كرر
-
TTTotya
senior tag
Számomra inkább az a kérdés, hogy mennyire tudnak még valós értékkel bíró újításokat beletenni.....
-
tybsen
addikt
Nekem meg már annyira elegem van ezekből a verziókból, amikor a készülékek nagy része régi rendszerrel fut, létezik a két méregdrága Pixel készülék meg szeptemberig még a két Nexus aztán annyi.. valahol ez az egész cirkusz a frissítésekkel egy Provokáció annak tudatában hogy a legtöbb gyártó alig frissít. Régen még elérhetőek voltak legalább a nexusok, volt az egésznek egy varázsa meg izgalma, de biztosan nem fogok 800 eurót kiadni egy olyan termékre ami 2 évig van frissítve aztán pipa.
Én már elengedtem ezt a témát sok Nexus után most nem Nexus van hanem egy Lenovo meg egy Samsung tablet mindkettő elavult rendszerrel de már nem is érdekel. Egyszerűen szégyen ami a frissítésekkel zajlik főleg azoknak vérlázító ez akik korábban Nexusokat használtak.
-
rep3at
őstag
Szerintem amúgy UI szinten már ráférne a rendszerre egy kis vérfrissítés, nekem már kezd az alap kinézet elég unalmassá (és kissé régimódivá) válni, bár hozzáteszem hogy stock droidos telefont sem mostanában használtam..
Forward thinking. كرر
-
.Szaki.
addikt
Gondolom Oreo lesz, mindenkinek ez a mániája. (Én nem tudom miért egyébként..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest