Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CyberPunk666 #138 üzenetére
Hanem?
(#141) szabonagyur
Már hogy ne tudnád... veszel egyszer egy windows 8.1-et (amit vihetsz magaddal, nem ami a notihoz jár, és olyan gépre teszel amilyenre csak akarod) és annyi.
A géphez meg nem kéred amikor veszed a következőt.Persze aki leszarja nem így csinálja.
-
westcoastog
veterán
válasz
CyberPunk666 #135 üzenetére
Ja hát a fene sem használná több eszközön egyszerre, nekem az a lényeg ha fejlesztem a gépet, kicserélem az ssd-t akármi, akkor lehessen aktiválni és tiszta telepítéssel felrakni, ha szükség azt hozza.
-
válasz
CyberPunk666 #125 üzenetére
Nem e???
El vagy tévedve...
Devices and Consumer Licensing ~4.1 milliárd dollár... ez a consumer... tehát te meg én.
Commercial Licensing ~9.1 milliárd dollár... ez az üzleti.
Amikor te azt mondod hogy az se baj ha ingyen akkor arról a 4 millárdos negyedéves szám jelentős részéről beszélsz.
Na ne nevettes már...Persze be lehet adni a befektetőknek... idővel megemésztik.
Meg azt is hogy egyszer fizetsz aztán évekig adod az általad nem kevés pénzből fejlesztett következő windowsokat ingyen...A részvényárfolyamon is majd meglátszik.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Windows 7, 8.1 és Phone 8.1 rendszerekről engedélyezi a váltást a Microsoft. Így talán legyűrik a fragmentációt.
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest