- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
®abstract® #68 üzenetére
fordítsuk meg dolgot
2ghz mindig rendelkezésére áll a rendszernek
nem a win-nek vagy bios-nak kell kitalálni ugyan éppen milyen órajelre rakja a cpu-t vagy milyenre nem, sokkal reszponzívabb így a rendszer mintha defaulton lenne - asztali gépemet is így használom mindig, fix all core értelmes feszültségen ami vid környéke vagy alatta -
a turbonak meg sok értelme nincs, ahova nem elég 2ghz nem lesz elég 2,3ghz sem ( : de legalább ott már fűt nagyon mivel nagyon megdobja a feszültéget hozzá, minden notebookomnál egyből kilövöm a turbót és beszabályzom a cpu-t
ilyen 80-90 fok? akkor ha kirakom nyáron a tűző napra és közben renderelek...esetleg ( :
ott a gépeddel disznóság volt, melyik pontosan az a gép?az a celeroncs beugró hogy meg tudjam nézni a rendszert, utána 10400 vagy 11500 - ha lesznek érdemi tesztek az új intel 750 igp-ről és tetszik, különben nem adok felárat érte - és nem a gyári hűtőjével akarom hűteni, hanem némán, bele lehet hackelni 120/25-ös ventit, kicsit fogok a cpu-n az maxra terhelve is megfog egy 10400/11500-öt max 500rpm-en
-
válasz
®abstract® #69 üzenetére
Jaja, a 4 mag melegebb
De kül. nekem is mindegy, több kétmagos marad nekem. -
8th
addikt
válasz
®abstract® #69 üzenetére
Elárulnád mi köze a magok számának a melegedéshez?
-
fatpingvin
addikt
válasz
®abstract® #69 üzenetére
írta bárki hogy vegyél? komolyan már...
állítod hogy nem használhatóak. mi írjuk hogy de, példával. erre úgy csinálsz mintha utasításba próbáltuk volna adni hogy mostantól csak kétmagoss procikat használhatsz. nem értelek. -
válasz
®abstract® #64 üzenetére
Nem tudom, mi baja lehetett, de ott valami nem volt kerek, az tuti. Egy FullHD filmet egy ilyen gépnek röhögve kell vinnie. Ne viccelj már, a Core2-es T400 is max. 80% prociterheléssel viszi... 80 fokig az se megy fel.
Vagy túl érzékeny a füled -
Chaser
legenda
válasz
®abstract® #61 üzenetére
6200u van nálam - most is a noteszről írok -
intelnek hála ht off, jobb a békesség alapon
max 2ghz-ig engedem a magokat
ez a gép annyira ritkán van 55 fok felett cpu terén, hogy nagyon ( :
ezeknél annyi a titok, hogy a turbot alapból lődd ki - win energiasémában ha cpu max performance 99% már nem tol max turbót, %-ot megadod, megy a cpuz, látod milyen órajel megy mellé, és ennyi -
a használat nagy részében teljesen passzívan megy, sokszor fhd értelmes bitrátás filmeknél is, néha belepörög a venti
4. v 5. éves a gép, ez újrapasztázva még nem volt - fuji e746, nem vettem még rá magam hogy atomjaira bontsam ( : -
szintén fhd ips - de még milyen - , 16gb ram és jó ssd - 860 evo -
és ugye az sem mindegy milyen gépben van, sőt, az a legfontosabb milyen a hűtés
ezt most lőttem
szerk:
csak lemaradt a kép ( :pont az asrock deskmini h470 miatt találtam a kis celeront, mivel igp-s amd-k ma gyakorlaban max papíron vagy aranyárban léteznek ugye
kipróbálni jó lesz aztán majd lépek tovább
nem is értem a többi gyártó mért nem tolja az ilyen kis gépeket - ez valami moddolt itx lap, esélyesen vmilyen notebooké a méret -
ettől független a notebookot ez sem váltja ki nálam, mivel vinni ugyan lehet, de kijelző és hálózat nélkül használni nehéz
de hatalmas ötlet és az ára is korrekt -
fatpingvin
addikt
válasz
®abstract® #63 üzenetére
plain text szerkesztésre minek több? ez nem türelem kérdése hanem feladathoz szerszámot.
amúgy meg az a meglátásom hogy célirányos és tájékozott szoftverválasztással olyan hardverekkel is fájdalom nélkül el lehet boldogulni a mindennapi életben amit más már rég kidobott volna. -
válasz
®abstract® #61 üzenetére
Ott valami igen érdekes lehetett, mert ezek Lenovo megfelelőit használtam melóra, 8GB RAM-mal (T450 pl.), és általában azért értelmes hőfokon elment.
A saját otthonim most egy T430, az is bőven elvan. 90 fokos akkor, ha megy egy IKEA lakberendező böngészőben meg fullHD videó...
-
8th
addikt
válasz
®abstract® #3 üzenetére
"személy szerint a kétmagos 4 szálas processzorokat én megszüntetném,elavultak már és gyengék is!"
A tartalék gépem lassan egyidős lesz a legfiatalabb fórumozókkal de böngészni, youtube, face, office jellegű dolgokra simán elég ma is. Nem a proci hanem a memória mennyisége a szűk keresztmetszet. HP 8200, i3-2120, 8GB, SSD, Win10
-
fatpingvin
addikt
válasz
®abstract® #3 üzenetére
ez a te véleményed. mai napig napi szinten használok 1c1t procikat.
-
Chaser
legenda
válasz
®abstract® #3 üzenetére
ez azért költői túlzás
a notebookomban 6200u van, biztos ami ziher alapon ht kilőve
max 2ghz-ig engedem, netre teljesen jó, vagy filmezni, régi gamekhez
alatta persze jobb ssd - 860 evo - és van 16gb ram is
bonyolultabb net oldalnál érződik azért hogy terheli keményen, de túlélhető
csak ár kérdése, ha lenne 15e ft-ért a 25e ft-os g6400, az pl jó deal - cpu+igp-, legtöbb usernek bőven elég, sok notebook cpu-t gyaláz, akár több magost is, mert jellemzően ott sokkal alacsonyabb órajelek vannak - pláne régebbi gépekben -szerk:
ez egyébként nagyon drága, az asrocknak van 2l térfogatú csodája, ház+táp+lap, cpu/ram/ssd szabadon bővíthető, 5x e ft az amd-s, 6x ezer az inteles
de az ecs-nél tegnap találtam egy ilyet, 50e köül van, ez is életképesebb -
válasz
®abstract® #3 üzenetére
a kétmagos 4 szálas processzorokat én megszüntetném,elavultak már és gyengék is!
ez nem igaz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest