Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatpingvin
üzenetére
Nálam nem csak browser only a T400
De mondjuk egy böngészős film mellett elvan a dd. -
®abstract®
őstag
válasz
fatpingvin
üzenetére
Gratulálok hozzá te nagyon türelmes ember lehetsz
-
válasz
fatpingvin
üzenetére
Igen, inkább ez indokolja az ilyesmiket, hogy lehet velük a "legacy" dolgokat mószerolni
Nekem is van azóta párhuzamos kártyám 
-
válasz
fatpingvin
üzenetére
Én ilyenre nem tartok külön gépet, meg azért az Epia alapú laptopok is megettek 25-30W-ot... De anyámnál pl. le van rakva a K6-osom, az néha keres pénzt, pl. régi kártyák tesztelésével eladás előtt
-
válasz
fatpingvin
üzenetére
Egy Core i lapost jobban el tudnék képzelni tarcsinak, még akkor is, ha Debian van ezen is. Majdnem lett egy T420s óccón, de hazavágtam a billentyűzetet (öööö az alaplapot) javítás közben
Maradt a T400. 
-
válasz
fatpingvin
üzenetére
Azaz! Ráadásul soros porton lassan a budiajtó is tud kommunikálni.
-
Milaraspa
tag
válasz
fatpingvin
üzenetére
Tudom, tapasztalom, hogy rengeteg régi berendezést használnak még vizsgálatokra, kreatív munkára, vezérlésre stb. amin vannak régi, többek között soros portok.
De ezekhez egy új számítógép nem illik. Hiába a régi portos retro dizájn, a szoftverektől a többi berendezésig mind egy komplett régi PC-t követel meg, nem egy ilyen öszvért.
Amúgy lehet venni mindenféle portot kiegészítő kártyákon, ha valakinek csak arra lenne szüksége.
A másik véglet, hogy van olyan, ahol a legmodernebb megoldásokat kell keverni a régivel, hogy valami optimálisan működjön, de az marginális, sokszor egyedi gyártást igényel. Pl. Siemens foglalkozik ilyenekkel, orvosi műszerekhez, ipari környezetbe gyártanak spéci eszközöket, pont olyat, ami kell a cégnek. Ott nincs felesleges USB, felesleges PCI port...Konkrétan ez a gép multimédiára készült, a cikkben és a gyártó ajánlásában is benne van. Ráadásul 4 mikrofonnal.
Szerintem ez nem "félipari" eszköz, mert a strapabírásáról egy szó sincs, gondolom meghal 24/7-ben. A zongoralakk sem erre enged következtetni, de a hűtés kialakítása sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De mondjuk egy böngészős film mellett elvan a dd.