Hirdetés
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Mobil flották
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Ahogy írja is, standard Hakko 900M hegy, de soldering tip keresőszóval sem lehet eltéveszteni, a hasonló formákat.
https://www.aliexpress.com/item/-/32558974908.html
Ha nem kell készlet, akkor külön is található. Célszerű egyébként alufóliát tekerni a betét és a hegy közé, mert túl nagy a légrés, rossz a hőátadás (de nem annyit, hogy beszoruljon). Azonosító jelek:
-
Beni2360
félisten
Nekem is van egy ilyen de két sor kártyánál már nehéz becsukni és nagyon vastag lesz. A legfelső kártya tartóban meg nem tudok tenni mert útban van a kapocsnak, vagy nagyon becsúszik és nehéz kivenni.
Nagyon szeretem és pont kézre áll.
Igen oda szerintem SD kártya dugható.
Ja és a külső zippes részben meg a forgalmi simán elfér!!! -
-
dugesz77
őstag
Sajnos nem jött össze sehogy sem a mobillal való kapcsolat
Mindjárt kipróbálom egy CHUWI HiBook Pro-val mit szól a winhez vagy annak a droidjához. Amúgy a panelen usb-ről hallgatva a next gomb számot léptet hosszan nyomva hangerőt emel. De kipróbálom fordítva is ha sikerül csatlakozni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Házimozi belépő szinten
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Behemoth Gaming PC I Intel Core i7-6700K I AMD R9 280X 3GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Kingston 2x16Gb DDR5 5200Mhz CL40
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- AKCIÓ% Dobozos HP VICTUS Gamer laptop/i5-11400H/16GB/512GB SSD/RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest