- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
válasz
dragon1993 #42085 üzenetére
Milyen a minősége, hangzása? Türhető?
-
ajani
aktív tag
válasz
dragon1993 #40891 üzenetére
Egy ajánlott időjárás állomás engem is érdekelne...
-
Beni2360
félisten
válasz
dragon1993 #39905 üzenetére
Azért nem árt vétel előtt a laptop márkája szerin is rákeresni, mert nekem pl. pavilion g6-nál volt külön erre a márkába való. Volt külön rögzítő füle a végén mint a kivett DVD írónak. Így még véletlen sem tud kilazulni. Na meg meg volt a záró vég hozzá.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
dragon1993 #39905 üzenetére
Neve felett ott van amit írtam, szóval ja. Meg kell rendelni, ha gáz van vele, akkor meg levajazod vele.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
dragon1993 #39900 üzenetére
Ha eBay-ről veszed, akkor Top Rated Sellertől vedd, azzal talán nem lesz baj, vagy, ha lesz is legalább el tudod intézni az ügyet.
-
havri1
félisten
válasz
dragon1993 #39900 üzenetére
Optibaykeret.hu
Csak ajánlani tudom.
-
Devil Smile
őstag
válasz
dragon1993 #39153 üzenetére
En is rendeltem 2ot a masik accountjarol..ott még 40ftal olcsobb is...
remelem nem nyulja le a posta.. -
dugesz77
őstag
válasz
dragon1993 #39153 üzenetére
Ő biztos nem fog maximum a postával lehet gond. Egyébként jó kis pendrive én is pont ilyet nyúzok pár hónapja. A hirdetett sebességet is tudja:
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest