Hirdetés
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- MIUI / HyperOS topik
- Ilyen kis apró az iPhone 16e
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250 #188698 üzenetére
a válasz fenn a weboldalon
If an item needs to be returned, who pays the return cost?
• If you decide to return an item due to a change of mind, then it will be up to you to cover the return cost.
• If an item is defective, arrives not as described, or it's the incorrect item, then it will be up to the store to cover the return cost. -
válasz
werszomjas #188526 üzenetére
már 130w töltővel is képes működni, de dobálni fogja a hibát, hogy nem elég neki a töltés. ha nem VGA intenzív a használat, akkor ettől függetlenül lassan, de tölteni fogja
itt egy 130-as ha a tied is 4,5-es csatival van, ez sokkal könnyebb, mint a gyári, mert csak kb 300 gramm.
ezzel is prüszkölni fog a Windows, sőt az is lehet, hogy az órajelet csökkenti de tapasztalatok* alapján működik.
(*reddit és Dell forums) -
akkor lehet csinálok egy Choice csomagot, amiben csak ilyen folyékony trutyik vannak
-
folyékony ragasztók, bőrfestékek, stb átjönnek már vámon?
-
válasz
HoTaZo #187280 üzenetére
a "lépjen kapcsolatba velünk" oldalon és az "Adatvédelmi irányelvek" oldalon egy service@svalstyle.com cím van, a FAQS oldalon egy service@couturegenre.com cím van, a Rólunk fülön meg az van írva, hogy "A chousshop a világ egyik vezető online kiskereskedője"
ez már gyanút kell keltsen.
másik: az összes link képként tartalmazza az infót, hogy ne legyen kereshető a tartalma.
harmadik: a főoldalról nem lehet navigálni sehová
az írországi címre keresve az egyik első lapos google találat:
Fadel-Beatty Limited - Chinese Shopping Scams » Fake Website Buster -
válasz
MasterDeeJay #186717 üzenetére
ne haragudj, már egy ideje olvasom itt a vergődést, hogy az eBay-es eladó nem fizeti a visszaküldés költségét
de ha veszel valamit egy random hazai webshopban, annak fizeti valaki a visszaküldését? mert szerintem nem. (igen, vannak kivételek, ahol kell, meg ahol adják, de ez nem mindenre igaz)
nem is értem hogy számíthatsz arra, hogy a posta költségét is megtérítik, akár mi is legyen a probléma a termékkel, amit megvettél
ez ugyanis az internetes vásárlás következménye, szerintem -
kezd azzal, hogy kitörlöd a "best."-et az aliexpress elöl, és megnyitod a www.aliexpress.com weboldalt. úgy, hogy nem lesz átirányítva sehová.
ha ez megvan, és látod a címsorban best nélkül, akkor utána kattints itt egy vi-s oldalra. fogok tudni mutatni olyan termék oldalt, ahol a vi-s előtaggal bizony vietnámiul jelenik meg az egész leírás.
és mivel a böngésződ elmenti a vi-s előtagot (ahogy neked a best-es előtagot is elmentette feltételezem) így bármikor bele futhatsz egy vietnámi leírásba. persze lehet olyan is, ami angol marad, ez random. -
-
ne haragudj, de nem értem
a harmadik számú mellékletben csak fel van sorolva, hogy az E után lévő szám melyik országot jelöli (hol hagyták jóvá az adott terméket)
azt, hogy vannak olyan EU-n belüli országok, amik nem ismerik el a másik EU országban kiadott E jelet, azt nem találom a harmadik mellékletben. -
-
válasz
davenport #99473 üzenetére
nemrég egy akciókamerát rendeltem, amire kb 20 dollárt fizettem (aliexpress) kuponnal, az értéke 35 dollár volt
kivették a postán, hogy fizessek vámot. mondtam, hogy nem akarok, mert 20 dollárt fizettem és küldtem screenshotokat is mindenről. erre mondták, hogy de szerintük csak fizessek azért.
ez úgy 2-3 ügyintézőn és ugyanannyi héten át húzódott, én kérdezgettem, hogy mire alapozzák, ők meg válaszoltak, hogy fizessek. aztán egy X-edik ügyintéző végre kibökte, hogy ők megnézték és 75 dollárnak értékelték. erre válaszoltam, hogy akkor ennél a 20 eladónál mindnél meg lehet venni 35-ért kupon nélkül és küldtem egy linket.
harmadnapra minden válasz vagy bármi nélkül kihozták. -
32Gb micro SD kártya van olcsón valahol? Class10 vagy jobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest